Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szifilisz lehet?
Mióta a főbérlőm új régi ágyat hozott az albérletbe, azóta a testemen mellbimbó alatt, combomnál a térdemig, illetve a nemi szervemre, a kromom, kis piros kiütések, csípések kerültek, de a kézfejemen semmi. nem egy két db-ról van szó :( Ezek nem viszketnek és szinte alig láthatóak.
Mit tegyek, vagy mi lehet ez??
18éves fiú
Hú, köszi megnyugodtam hogy ez poloska, de a csípések hogy tűnnek el a testemről??? arra mit használjak??
Igazából 2 hét múlva már nem leszek ebben a lakásban, irtót meg azért már nem hívok ki, a pénz nekem nem lenne amúgy akadály.
Amíg ugyan abban az ágyban alszol, sehogy nem fog eltünni.
Sőt, elkezd majd fájni a fejed többször, az is a csípés okozza.
Én nem használtam semmit a csípésre, 3 nap alatt elmult miután kiirtottuk őket.
Jah, és ha költözöl, úgy költözz, hogy a ruháidat, táskádat, és mindenedet azonnal bele a mosógépbe!
Vedd komolyan, mert könnyen megfertőzöd az új helyet is.
Nem, csak mivel elég sok kijött rajtam, ráadásul a nemi szervemen is van 1-2 db, a szifilisz-re gondoltam.
Ez oylan nagy bűn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!