Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnéd vagy mire következtetnél ez alatt?
Chatről egy srác felvett msn-re(de chaten nem beszéltünk csak írt).AZtán tnap msn-en amint kösöznt egyből azt kérdezte hogy ráérek e találkozni,meg hogy barátnőt keres mert szakítottak de én vagyok a kiszemeltje,és hogy nagyon teccek neki és hogy én kellek neki...aztán a végén írta hogy mennie kell "(L)vigyázz magadra puszi"....
(Képet nem láttam róla amikor kérdeztem hogy mutate pont akkor kellett mennie-.-)Szerinted kamu?Vagy vmi pszihopata szemánies perverz fickó?(:D)
ne higgy neki.. egyenlőre.
a jobbik eset ez, amikor előtte chateltek. engem folyton vesznek fel állatok (igen perverz állatok) és nem tudomhonnan szedik a címem. álltásu szerint chatről, de már több mint egy éve nem chateltem. vicces. :D
Uh szerintem nem lehetsz öregebb 14-nél:D
Szerintem hagyd azt a srácot,mert aki ilyen helyeken akarja megkeresni élete párját,az...Inkább hagyjuk.Vagy bűnronda,vagy valami 40-es perverz pedofil.Nyilván nem az ÖSSZES,de nagyon kevés van,aki normális,és jól is néz ki.Aki pedig ilyen,csak szórakozik cseten,és nem ott keres barátnőt...:/ Töröld msnről,vagy adj be neki egy dumát,hogy nem tudsz vele talizni:)
12/L
utolsó válaszoló
és semmi pénzért ne találkozz vele!ne add meg se a címedet,se az igazi nevedet,se a telefonszámodat.én csak a városig és a keresztnévig megyek,annyi pont elég:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!