Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhinnéd vagy mire következtet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnéd vagy mire következtetnél ez alatt?

Figyelt kérdés

Chatről egy srác felvett msn-re(de chaten nem beszéltünk csak írt).AZtán tnap msn-en amint kösöznt egyből azt kérdezte hogy ráérek e találkozni,meg hogy barátnőt keres mert szakítottak de én vagyok a kiszemeltje,és hogy nagyon teccek neki és hogy én kellek neki...aztán a végén írta hogy mennie kell "(L)vigyázz magadra puszi"....

(Képet nem láttam róla amikor kérdeztem hogy mutate pont akkor kellett mennie-.-)Szerinted kamu?Vagy vmi pszihopata szemánies perverz fickó?(:D)

2009. jún. 21. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
CSak óvatosan az ilyennel, bár szerintem csak ronda.
2009. jún. 21. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát leég gyanús...pont akkor kellett mennie meg te vagy a kiszemeltje :S Én egyelőre csak msn-nél maradnék,vagy még ott se..., és nem szívesen találkoznék vele,mert tele van fura alakokkal a chat.
2009. jún. 21. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ne higgy neki.. egyenlőre.

a jobbik eset ez, amikor előtte chateltek. engem folyton vesznek fel állatok (igen perverz állatok) és nem tudomhonnan szedik a címem. álltásu szerint chatről, de már több mint egy éve nem chateltem. vicces. :D

2009. jún. 21. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Uh szerintem nem lehetsz öregebb 14-nél:D

Szerintem hagyd azt a srácot,mert aki ilyen helyeken akarja megkeresni élete párját,az...Inkább hagyjuk.Vagy bűnronda,vagy valami 40-es perverz pedofil.Nyilván nem az ÖSSZES,de nagyon kevés van,aki normális,és jól is néz ki.Aki pedig ilyen,csak szórakozik cseten,és nem ott keres barátnőt...:/ Töröld msnről,vagy adj be neki egy dumát,hogy nem tudsz vele talizni:)

12/L

2009. jún. 21. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

utolsó válaszoló

és semmi pénzért ne találkozz vele!ne add meg se a címedet,se az igazi nevedet,se a telefonszámodat.én csak a városig és a keresztnévig megyek,annyi pont elég:D

2009. jún. 21. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Eh tokmindegy, hogy komolyan gondolja e vagy sem, ez egy luuuzer. Ilyen dumaval ennyire taktikatlan nyers szar dumaval meg nem talalkoztam. Meg meg nem is ismert, de azt mar tudja h te jo lennel baratnonek. Ragyogo. Ne menj el vele, ilyen dumaval az 5-son egy prostit nem lehet felszedni. Ha jol gondolom igen fiatal vagy meg es egy kicsit naiv( ami termeszetes, nem bantani akarlak), be ne dolj az ilyeneknek.
2009. jún. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!