Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmerült bennem a kérdés, manapság strandon mennyire "gáz" ha egy fiú (19) viszonylag el van látva mell- és hasszőrzettel?
Az én pasim is szőrös és nekem nagyon tetszik így.Soha nem kérném tőle,hogy borotválja,vagy ilyesmi. Szerintem férfias és vonzó, nem olyan kisfiús csupasz. De ízlések és pofonok,valakinek meg a sima jön be.
21/L
Nagyon gáz ha profi úszó vagy.
Amúgy vagy trimmelni kell vagy dauerolni...
Komolyan pedig nem gáz, hanem FÉRFI vagy és így van jól. Hagyd úgy.
vasald ki..:D de nem.. én a hason szeretem ha van egy pici:) mellen nem annyira :S
18L
A viszonylag el van látva azt azt jelenti, hogy nagyon szőrős?
Azt már sokan nem szeretik, de persze normál mennyiségű szőr belefér, nem kell, hogy kifejezetten kisfiús legyen.
De ha nagyon sok van, jobb szedni, mert olyan ősember feelinges (de ez csak az én véleményem).
Ja és ne borotváld, mert akkor durva, szúrós lesz és na az az igazán gáz. Menj kozmetikushoz, az majd legyantázza, akkor idővel halványodik meg ritkul is majd. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!