Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem! HELP pls! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem! HELP pls! Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Jár a sulimba egy nagyon helyes fiú. (gimis)

Nagyon tetszik nekem, csak majdnem 3 évvel idősebb nálam.

Nem merek ráírni facebook-on sem, mert miről beszéljek vele?

Teljesen reménytelen, de irtóra tetszik. És kedves is, mert előreenged, kinyitja a suliajtót, stb.., nem úgy mint a legtöbb fiú, hogy csak úgy beront...

Mit tegyek?

2012. ápr. 24. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj rá a suliban:)
2012. ápr. 24. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:

De nem is ismerem...

Hülyének néznének...

azért köszi :)

2012. ápr. 24. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Gimiben elég sok a 3 év korkülönbség,szerintem nem égetné magát egy ennyivel fiatalabb csajjal(hacsak nem 11-12es).Tapasztalatból mondom,sajnálom.
2012. ápr. 24. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

amikor én 12. es voltam, szívesen jártam volna akár egy 9. esel is ha bejön, tetszik.. de sajna nem akadt :/

Ne félj ráírni tetszeni fog neki, mi baj lenne belőle ?:) csak nyugodtan!

19 F

2012. ápr. 24. 15:39
 5/6 Dórika14 válasza:
Szólitsd megy, kérdezd a sportról, nevess a viccein, hivd meg fagyizni, mennyetek el moziba :), csak mosolyogj , add magad, fel a fejjel :)
2012. máj. 10. 16:58
 6/6 anonim válasza:
eloszor is nyugodj meg,tudom mit erzel en is igy voltam es vegul sikerult.Koszonj neki ha latod de egy nap csak egyszer:) koszond meg ha eloreenged,kinyitja az ajtot vagystb. vigyaz arra hogy ne lassa hogy ideges vagy probalj szemezni vele es hajra
2013. ápr. 7. 16:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!