Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni hogy mi vagyok, mit csináljak, kihez forduljak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vok egyszer majdnem megerőszakoltak 13 éves koromban nagyon megrázó volt és félek közeledni a pasikhoz de észre vettem h megfordul a fejemben milyen jó volna csajjal csókolózni . de fiúk is érdekelnek szeretnék fiút is ! kérlek segítsetek egy 14 éves lány.
2009. jún. 21. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak elbizonytalanodtál egy trauma miatt ez még nem jelenti hogy leszbikus lennél.

Vannak finom normális pasik is ne hagyd hogy a mult kihasson a jövöre.

2009. jún. 21. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

szerintem csak olyan vagy mint a többi elbaszott tini =)

de ha mégsem akor meg bisex vagy,ennyi...=)

2009. jún. 21. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél már erről anyukádéknak?

...... szerintem nem vagy lezbi ettől függetlenül.

Neked mint lánynak sokkal nagyobb esélyed van fiut találni mintha fordított lene a helyzet, csak ne utasíts el minden fit ok nélkül.

Nem kell tőlük félni, sok kedves srác van aki tényleg szeretni akar. Átölelni, hozzádbújni, puszilgatni a homlokod, stb csak próbáld az ilyen srácokat előnybe részesíteni és biztos találsz egy srácot.

18/F.

2009. jún. 21. 19:15
 4/12 A kérdező kommentje:
mi a külömbség a leszbi és a biszexuális között?
2009. jún. 21. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed magadban a belső ingert, hogy közeledj pasik felé, akkor ne erőltesd, egyébként se lennél még vele elkésve. Ha elhatároztad, hogy szeretnél még pasit az életedben, az azt jelenti, hogy a régi traumát már hevered ki, egyébként majd jön időben, aminek (akinek) jönnie kell.

24/F

2009. jún. 21. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:

leszbi csak lányokkal, biszex mindkettővel.

hát.. próbálj meg pszichológushoz menni. Nem lesz könnyű, de valakivel beszélned kell róla.

És kell egy fiú, aki tetsszen neked

2009. jún. 21. 19:22
 7/12 A kérdező kommentje:
most úgy érzem mintha a lányokhoz húzódna a szivem mert ők megértőbbek stbb, de haláltok egylányt aki szexy meg minden bizsereg lent de fiúknál kevésbbévolt így és mielőtt nem történt meg a pasikra hajtottam lányokra gondolni sem mertemvolna
2009. jún. 21. 19:23
 8/12 A kérdező kommentje:
nem szeretnék agykurkászhoz menni amúgy is rohadt drága
2009. jún. 21. 19:26
 9/12 A kérdező kommentje:
anyukámmal beszéltem róla nem tud mit mondani
2009. jún. 21. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:

19:20-as vagyok.

Lányok a te korodban általában szokták azt érezni, hogy a környezetükben előforduló, szintén annyi idős pasik mind bunkók, és képtelenek megérteni a női lelket. Ez egyébként igaz is. (A női lelket megérteni később sem lehet, legfeljebb csak jól tudni bánni vele.) De hogy a lányokkal magad jobban megérted, az természetes, és főleg nem jelenti, hogy kifejezetten leszbikus lennél.

Ráadásul sok lány szokott fantáziálni más lányokról, ezzel sincs semmi rendellenes. A lányok ezeket a dolgokat valahogy rugalmasabban kezelik. A hetero-biszex-leszbi sem éles kategóriák, sokan szeretnek át-átjárogatni egyikből a másikba. De a lényeg, hogy bármilyenek is a nemi vágyaid, azok hozzád tartoznak, és magaddal teszed a legrosszabbat, ha mesterségesen elfojtod magadban. Csak azt válogasd meg, hogy milyen környezet és milyen emberek alkalmasak rá, hogy előttük felvállald.

Biztosan van iskola-pszichológus, ő ingyen van. Valószínűleg találkozott már hasonló esetekkel, tud majd neked is okosat mondani.

2009. jún. 21. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!