Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy ez most mi. Tetszem neki, vagy mi?
köszönöm a válaszokat :)
szombaton sajnos nem találkoztunk, szerintem nem is dolgoztak, de vasárnap igen. akartak is velem interjút csinálni, és én is elkezdtem fotózni néhány "tömegjelenetet" aztán a srác meglátta nálam a gépemet, és oda jött hozzám, és beszélgettünk a fotózásról :) és csinált egy facebook csoportot, aminek ő az alapítója, szóval be tudom majd jelölni. és a program végén is megkerestem őket, és beszélgettem velük, viszont a lány nyakában volt egy szép lánc, amit megdicsértem, ő meg megköszönte, és mondta, hogy a sráctól kapta... (el lehet képzelni milyen fejet vághattam :D) aztán a lány bedobta a témát, hogy jövőre megyek külföldre egy évre, mert erről beszélgettem vele, és a srác mondta, hogy jó lenne, ha megosztanák dolgokat a FB csoportban, hogy milyen, én meg mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!