Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Csúnya vs. Szép?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Csúnya vs. Szép?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 23. 13:18
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy! Nagyon szép a szemed! Mikor az első képet láttam javasolni akartam a féloldalas frufrut, de a második képen láttam, hogy olyan van:) Szerintem nincs szükség arra, hogy póthajat rakass fel, elég ha rásegítesz kicsit a növekedésre valami hajvitaminnal és esetleg ricinusolajas pakolással. Egy vállig érő fazon ilyen féloldalas frufruval tökéletes lenne neked, esetleg annyi "bolondítással", hogy hátul rövidebb legyen kicsit, mint elől:).
2012. jún. 8. 08:08
 42/48 anonim ***** válasza:
Szep vagy nagyon,bar amint lathattuk az elso kepet,azon nem tudtam kiigazodni,azt hittem transz vagy,mar bocsi! A hajadrol meg csak annyit.majd megno,hetente egyszer oblitsd le csalanfozettel,elosegiti a haj novekedeset! Nekem alig 3 eve rovidebb hajam volt mint neked,most meg derekig er!!
2012. jún. 11. 13:28
 43/48 A kérdező kommentje:

de igen, kedves witch, parancsolj:)

[link]

2012. jún. 11. 13:41
 44/48 anonim ***** válasza:

Szia újra :)

Közben megtaláltam a második képet is, amit korábban felraktál, az sokkal jobb, mint ami a kérdéshez van beillesztve.. Érdekes, különleges arcod van, az alakod is jó szerintem, nem kövér, nem vékony, olyan pont jó.. :)

Az első képnél én is azt hittem transzi vagy, most már megnyugodtam, hogy nem :) Bocs, az első hozzászólásért! Amit feljebb ajánlottak csalánfőzetes öblítést, azt én is ajánlom, nekem is hasonló (még a tiedtől kicsit rövidebb hajam volt) hosszúságú volt, és egy év alatt már a vállam alá ér.. Pedig feketére festem a hajam, és ez eléggé roncsolja, de még így is használ..!

Szóval végül a válasz, hogy érdekes, különleges lány vagy, nem a tipikus szépségideál, de ez nem is baj, tucatcsajokból sok van :)

2012. jún. 11. 17:48
 45/48 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek nő egyformán a haja.

Az 1. képtől nagyon megijedtem. Komolyan... Nem nézem meg újra o.o

A 2. képen kifejezetten szép vagy! Bár itt eszembe jutott, hogy nem vagy-e véletlenül Gödöllő könyékén Taekwon-do mester...

Szép nő vagy. Biztos elégedett veled a párod :)

2012. jún. 11. 17:57
 46/48 anonim válasza:
10-es skálán 2-es.
2012. júl. 7. 00:04
 47/48 anonim ***** válasza:
ronda vagy
2012. aug. 22. 22:46
 48/48 anonim ***** válasza:

Véletlenül nem Ágnes a neved?:DD

Hát, szerintem nem vagy se szép, se csúnya...

2012. okt. 22. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!