Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/48 anonim válasza:
10. voltam. tudtam, hogy kapsz hideget, meleget. Szerintem semmi baj a szemöldököddel, szép az íve, de semmi esetre se szedd vékonyabbra, mert azt is számítsd bele, hogy ahogy öregszel, egyre kevesebb lesz. Vastagabb sem kell ennél, mert eléggé határozott vonásaid annak, és durvítaná az összképet. A szemed szép nagy, és ne törődj azzal, aki azt írja hogy a szád túl széles, mert szerintem nem az, csak tudsz széles szájjal vigyorogni, ami inkább megnyerő. A széles szájú nők mindig vidámabbak, mint egy keskeny kicsi szájú. Ha más nem pszichésen is megnyerőbb, mint aki úgy néz ki, mintha örökké morcos lenne. Gondolj Julia Roberts-re. :-) Nem értem mi a gondod, ha a párod szeret. Mint írtam az előzőben is, fogadd el önmagad. Nekem is van hibám, de amíg van akinek tetszem és szeret, addig letojom. Az összkép és a kisugárzás a legfontosabb. Többnyire a kisugárzás nem jön át idegenben egy fotón, de örömmel tudatom, hogy a tiédről lejön valami plusz.
22/48 A kérdező kommentje:
drágák vagytok!!!:D még szélesebb mosollyal olvastam a kommenteket, és a kritikákat is belevéve, örülök, hogy vannak rendes emberek is:D Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!
2012. ápr. 23. 13:58
23/48 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendbe vagy!!! CSak érződik kicsit az önbizalom hiány... :/ De semmi gond lehet változtatni rajta, csak akarni kell. Nem vagy reménytelen eset... sőt(!)
Nekem pl tetszel! :)
24/48 anonim válasza:
Növeszd meg a hajad nem áll jól a rövid :) a Második képen nagyon aranyos vagy az első borzalmas. :)
25/48 anonim válasza:
csak beleraknám a farkam a szádba
26/48 A kérdező kommentje:
ehhez már nem tudok szólni, nagyon jól esett, köszönöm:D Varratni akarok hajat, addíg is növesztem!! Utolsó előtti, édes vagy!!!:D
2012. ápr. 23. 16:54
27/48 A kérdező kommentje:
jaaajaj, uccsó:D
2012. ápr. 23. 16:54
28/48 anonim válasza:
ma 16:53
Hát vagyunk így vele egypáran....
29/48 anonim válasza:
hidd el gyönyörű vagy :) Az biztos, hogy én is megkínálnálak a kukival :) Szereted a kukit a szádban? :)
30/48 anonim válasza:
Naaa!
Asszem kezd egy kissé elmenni a dolog a trollkodás irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!