Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a srác, ha csak úgy lesmárolnám?
Van a környéken egy fiú, aki régen járni akart velem. még mindig bejövök neki(ez biztos)
szerintetek milyen ötlet? csak az utcán/buszon ha meglátom akkor adnék egy csókot neki.
ti mit gondoltok?
HMMMPF!
(nagyon remelem, hogy ezt valaki viccesnek tartja es nem szorul tovabbi magyarazatra!)
:) köszi a sok választ, jöhetnek még:)
de akkor szerintetek nem probléma buszon csinálni? mielőtt leszállnék odalépnék és akkor:)
Semmit, tele lesz a szája veled. Utána nem tudom, de szerencsére erre a kérdés már nem vonatkozik.
Amúgy marha jó otlet, kár hogy nem jott korábban, mert akkor a jovoben az unokáinknak elmesélhetném, hogy: Így jártam nagyapatokkal... jott fel a buszra abban a fehér pólóban ami nekem nagyon nem tetszett (véletlenul fél évvel késobb ossze is mostam a piros ruhákkal... MUHAHA nagypapi)és elment mellettem - gyerekek és képzeljétek - magamhoz rántottam az ovénél fogva, aztéán az akarata ellenére lenyomtam a nyelvem a torkán... mint tudjátok így lesz a kisbaba, akkor hoztuk ossze apátokat. Vége. Boldogan élunk míg meg nem halunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!