Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok miért nem kezdeményeztek, ha a lány ad jeleket?
Figyelt kérdés
A fiú látja a jeleket és viszonozza is őket, pl szemezés mosoly, de ennek hatására sem meri megtenni a kezdő lépést. Vagy a kapcsolat későbbi szakaszában a lépéseket. Ez miért van így fiúk?2012. ápr. 22. 22:02
11/18 A kérdező kommentje:
ha így tekintünk rá akkor valóban nem :)
de az én feltevésemben a srác képes értelmezni a jeleket.
2012. ápr. 22. 22:28
12/18 anonim válasza:
Ilyenkor az a megoldás, hogy odamész és megnyalod a fülét.
13/18 anonim válasza:
Nem tudja, hogy komolyan gondolod a jeleket, vagy csak neg akarod szivatni.
14/18 anonim válasza:
Az is lehet hogy önbizalom hiányos és hiába tetszel neki nem meri bevállalni az égés kockázatát..
15/18 anonim válasza:
Nagyon sok ferfi nem tudja ertelmezni a noi udvarlasi testbeszed jeleket. Ha fontos neked a srac ilyenkor az a legjobb ha odamesz hozza es azt mondod neki" hé tetszel nekem/kedvellek..." ebbol biztosan erteni fog es nem ez nem ciki!
16/18 anonim válasza:
Fotózd le telefonnal ahogy áll a buszon. Menj el csináltass belőle egy pólót és legközelebb abban vigyorogj rá! Olyan ÉN és ÉN meg az IRÉN feelingben! :)))
Na jó csak viccelődök. bocsi :)
17/18 anonim válasza:
Igen, közülünk, férfiak közül sokan nem tudják értelmezni a jeleket. Másrészt én már többször is félreértelmeztem: volt úgy, hogy egy lány rámmosolygott, de nem akart tőlem semmi különöset.
18/18 anonim válasza:
én is jártam már úgy,hogy megvolt mosoly szemezés érintés érdeklödés,..,
aztán a válasz ja én nem úgy gondoltam ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!