Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti korainak gondoljátok 6. osztályban a "járás"-t (párkapcsolat)?
"Csak az a baj, hogy a mai gyerekek nem állnak meg a kézen fogásnál, hanem csók, és az orál szex is nagyon előtérbe került náluk"
Maximum nyolcadik osztályban.:D Természetesen már ilyenkor is csókolóznak, de az orális szex még messze van.
6. osztályban párkapcsolat!!! XD
Bejegyeztetik az önkormányzatnál?
11.nek
azért írtam le az orál szexet, mert felénk nagy divat az, hogy 6-7 osztályban a lányok már túl vannak az első szexuális együttléten akár így akár úgy és el is mesélik fűnek fának, és nem egyszer láttam ezeket a lányokat parkokban a pingpong asztal tetején, hogy épp valaki nyomja őket.
Aki azt hiszi, hogy ennyi idős gyerekeknek meg se fordul a fejében a szex az nagyot téved, csak meg kell nézni néhány közösségi oldalon hogy hogy néznek ki ezek a lányok
Na ne már, ne általánosítsatok!
Egy 12-3 éves embernek nem jut eszébe még a szex gondolata sem (mármint a gyakorlat, vagy na :D). Különben az nem ember, hanem kotorék. Ennyi, ne reagáljátok túl!
Nekem is volt "barátom" akkoriban, de ha jól emlékszem szájrapuszi volt a max. :D
13
Mivel kétlem hogy nem mások követése miatt lenne a dolog így természetesen nem kéne!!!!!
Előfordulhat h akad olyan fiatal akit ez ilyen korban érdekel, de szerintem elég kevés. Vagy ha van is akkor sem tennének semmit ezügyben maguktól, csak külső befolyásra!
Én korainak de a saját káromon tanultam.
6. végén összejöttem egy sráccal, mindenfélét rámerőltetett hogy ha nem teszem meg elhagy, én meg naiv szerelmes kislányként...
Ne menjünk bele. Lényeg a lényeg, nem dughatott meg és rögtön szakított is velem. Csak erre mennek sajnos a mai fiúk. Láttam ma egy kérdést, a 13 éves srác egy 11 éves csajt akart megdugni. Szép mondhatom...
Mellesleg ha valami komolyabb van ilyen korban,elég erős lelki traumát okozhat, mint például nekem, mostani párkapcsolatom (több mint másfél év) elején nagyon gátlásos voltam, hónapok kellettek mire leküzdöttem őket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!