Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti korainak gondoljátok 6....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti korainak gondoljátok 6. osztályban a "járás"-t (párkapcsolat)?

Figyelt kérdés
Ált. Iskola ? 6.osztályban még korai szerintetek?

2012. ápr. 22. 19:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%

"Csak az a baj, hogy a mai gyerekek nem állnak meg a kézen fogásnál, hanem csók, és az orál szex is nagyon előtérbe került náluk"

Maximum nyolcadik osztályban.:D Természetesen már ilyenkor is csókolóznak, de az orális szex még messze van.

2012. ápr. 22. 20:15
 12/41 anonim ***** válasza:
76%

6. osztályban párkapcsolat!!! XD

Bejegyeztetik az önkormányzatnál?

2012. ápr. 22. 20:15
 13/41 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is 6. utáni nyáron volt az első barátom, szóval szerintem nem korai, egy bizonyos szintig. Kézenfogva sétálás, csókolózás belefér, de a szexszel még lehet várni pár évet.
2012. ápr. 22. 20:18
 14/41 anonim ***** válasza:
91%

11.nek

azért írtam le az orál szexet, mert felénk nagy divat az, hogy 6-7 osztályban a lányok már túl vannak az első szexuális együttléten akár így akár úgy és el is mesélik fűnek fának, és nem egyszer láttam ezeket a lányokat parkokban a pingpong asztal tetején, hogy épp valaki nyomja őket.

Aki azt hiszi, hogy ennyi idős gyerekeknek meg se fordul a fejében a szex az nagyot téved, csak meg kell nézni néhány közösségi oldalon hogy hogy néznek ki ezek a lányok

2012. ápr. 22. 20:24
 15/41 anonim ***** válasza:
61%

Na ne már, ne általánosítsatok!

Egy 12-3 éves embernek nem jut eszébe még a szex gondolata sem (mármint a gyakorlat, vagy na :D). Különben az nem ember, hanem kotorék. Ennyi, ne reagáljátok túl!

Nekem is volt "barátom" akkoriban, de ha jól emlékszem szájrapuszi volt a max. :D

13

2012. ápr. 22. 21:51
 16/41 anonim ***** válasza:
29%
Az oráltól legalább nem lesznek terhesek,becsúszik egy kis herpesz, de annyi kell...
2012. ápr. 22. 22:02
 17/41 anonim válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, próbáld ki, de ne csinálj hülyeséget. A tesóm 13 évesen jött össze a pasijával, 20 évvel ezelőtt, azóta is szerelmesek és van két gyerekük!
2012. ápr. 23. 18:07
 18/41 anonim ***** válasza:
42%

Mivel kétlem hogy nem mások követése miatt lenne a dolog így természetesen nem kéne!!!!!

Előfordulhat h akad olyan fiatal akit ez ilyen korban érdekel, de szerintem elég kevés. Vagy ha van is akkor sem tennének semmit ezügyben maguktól, csak külső befolyásra!

2012. ápr. 24. 19:05
 19/41 anonim ***** válasza:
63%

Én korainak de a saját káromon tanultam.

6. végén összejöttem egy sráccal, mindenfélét rámerőltetett hogy ha nem teszem meg elhagy, én meg naiv szerelmes kislányként...

Ne menjünk bele. Lényeg a lényeg, nem dughatott meg és rögtön szakított is velem. Csak erre mennek sajnos a mai fiúk. Láttam ma egy kérdést, a 13 éves srác egy 11 éves csajt akart megdugni. Szép mondhatom...

Mellesleg ha valami komolyabb van ilyen korban,elég erős lelki traumát okozhat, mint például nekem, mostani párkapcsolatom (több mint másfél év) elején nagyon gátlásos voltam, hónapok kellettek mire leküzdöttem őket :(

2012. ápr. 24. 20:09
 20/41 anonim ***** válasza:
41%
Én most vagyok 5.-es és az osztályunkban volt járás ebben az évben és voltak akik nyelvesen csókolóztak a kanapén.. nagyon gusztustalan volt, de hál istennek ezek a kapcsolatok amik az osztályban voltak nem tartottak ki tovább 3,4 hónapnál.. bár én nem is nevezném (a csókolózósakon kívül) ezeket járásnak.
2012. máj. 7. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!