Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a melleimet, mit tudok tenni, szerintetek is ronda egy ilyen mell?
tudom, utána rájöttem. csak első olvasásra úgy értettem, hogy az egész melle akkora.
és most lemértem nekem 4cm körülbelül. de szerintem ha ilyen zavarni fogja a barátodat...örülne hogy formás cicid van:D
nekem elküldheted, nem vagyok 50éves f.aszverős fickó:D
szívesen mondok véleményt.
(16)
Szia!
Én 18 éves vagyok, 75ös a kosár méretem és 4 cm a bimbóudvarom, és emiatt olyan gátlásom van, a barátomnak aligmerem megmutatni ezeket a melleket..
de bezzeg mikor fürdök olyan szép tud lenni,összehúzódik kissebre. Szerintem ne aggódj,szép nagy melleid lehetnek nem nagy az, ha azt nézzük, nekem kicsik a melleim és mégis 4 cm.. :/
Úgy irigyelem az olyan lányokat akiknek tök picike :)
Jahj lányok, ne parázzatok már:)
Akinek a mellbimbója olyan, amilyet szeretnétek, annak meg mással van baja. Senki sem tökéletes.
Nekem pl. pici a mellbimbóm, de salátapuncim van, amit egy csomó pasi nem szeret.
Mégis találtam olyat, akinek megfelel.
Akinek nem tetszik a melletek, azzal nem illetek össze és kész.
Sok férfinak bejön a nagy mellbimbóudvar, emiatt ne legyetek gátlásosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!