Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar titeket, ha valaki egy kicsit parasztosan beszél?
Figyelt kérdés
Néha sajna belefonom a szövegembe azokat a szavakat hogy: oszt, he
alapjáraton jól beszélek, és még senki sem szólt meg ezért.
2012. ápr. 22. 09:31
11/26 A kérdező kommentje:
mer nincs mit enned?
ha nem kapálnának a parasztok, meg nem aratnák be a búzát, nem lenne mit enned :)) úgy szidd csak őket hogy ezt tudod:D
2012. ápr. 22. 09:57
12/26 anonim válasza:
Ennyi.. a "parasztok"teremtik meg az ételt, korán reggel felkelnek mikor te még folyó nyállal alszol. Egész nap dolgoznak azért hogy legyen mit enni, ami egészséges, míg te chips-et majszolsz a fotelben és tv-zel. Ismerek olyan fiút, aki nem rég lett 14, semmit sem edz, nem jár kondizni. Futni azért szokott. De! A suli helyett dolgozni akar. Szerintem ez hülyeség, de ahogy ő gondolja. Az az álma, hogy egy nagy farmot vezessen, rengetek állattal, traktorral. És nagyon izmos! Komolyan. Aki "paraszt" annak nem lógó kezecskéi vannak, úgy hogy vigyázz a kérdezővel :D :D
13/26 anonim válasza:
Az, hogy valaki parasztosan beszél, nem szégyen és nem is furcsa. Sok vidéki származású ember választékosabban beszél, mint a sok városi ,,elit".
14/26 anonim válasza:
Ez tényleg igaz! Én is vidéki vagyok jó családból :) Nővérem szeret dolgozni kint, de nagyon művelt is! Olyan szavakat használ néha, hogy azon még az Idegen Szavak Szótárának lapjai fennakadnak :D Hülyeség hogy a legtöbb vidéki ember buta! Vegyük példába a nővérem: mindig ötös volt. Győrbe járt a Kazinczy Ferenc Gimnáziumba járt, ami nagyon kemény! Majd a Széchenyi István Egyetemre, szintén Győrbe. Most mesterképzésen van ugyanitt. Van egy jól fizető állása a tanulás helyett egy irodában. Szóval.. ne gondoljátok hogy a vidékiek fejében káposzta lé van! Akaraterő kell! Kikelni az ágyból kora reggel, dolgozni, tanulni mellette.
15/26 anonim válasza:
10-es vagyok még mindig:
mielőtt komolyan venné valaki, csak hülyéskedtem, dolgozom rendesen, vidéken élek én is, és én is így beszélek, senkit nem zavar, kapálni meg tudok én is.
16/26 anonim válasza:
Jah előző vagyok: Csak hogy válaszoljak a kérdésre: nem zavar! :) csak legyen művelt ember
17/26 anonim válasza:
xD most nézem hogy előttem írtak.. nem a 10-es válaszoló vagyok :)
18/26 tabaki válasza:
A kérdés szempontjából mindegy, hogy mennyit dolgoznak és mikor kelnek a parasztok... Ha ész is társul hozzá, ez a "parasztos" stílus a gazdag és kifejező szókincsével sokkal kellemesebb tud lenni, mint egy vérpesti termékmenedzser ócska mekegése. Szomorú, ha már azt érzi kínosnak valaki, hogy a természetes anyanyelvét beszéli. Ez vonatkozik a tájszólásokra is. Az,hogy a médiából gyakorlatilag kirekesztik a tájnyelvet beszélőket, egyszerűen ízlésterror, nektek miért kéne elfogadnotok a sulykolt alacsonyabbrendűséget?
19/26 anonim válasza:
a kommentárokat nem volt kedvem elolvasni :D
de szerintem egyáltalán nem gáz, városiak is ugyanígy beszélnek. Már elterjedt dolog, akkor lenne gáz ha pl. iskolában felelésnél mondanád mittomén hogy: oszt begyüttek a tatárok Magyarországra, heee mekkora pusztítást végeztek.
20/26 anonim válasza:
Hát bocs, de engem ezek szörnyen kiábrándítanak és nem azért, mert "parasztos" hanem mert suttyó. Ismerek embereket, akik enyhén tájszólással beszélnek, sőt volt is egy ilyen szerelmem, de ez a "he" meg "oszt" simán tuskóság. Szokj le róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!