Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 14 év korkülönbség sok?
Figyelt kérdés
Én 16/N, Ő 30/N
Még nem vagyok együtt meg semmi, csak kíváncsi lennék a véleményekre. :) Köszi!
2012. ápr. 21. 21:22
11/19 anonim válasza:
Sok. (Nemtől függetlenül.)
De amikor 16 voltam, ez nem érdekelt volna. És most sem érdekelne.
12/19 anonim válasza:
szerintem nem sok. Az én bnőm és köztem is ennyi a különbség. Bár Ő mindig aggódik ezen, de szerintem neki sem kéne. Itt én vagyok a fiatalabb. Én 22 Ő 36. És? Szerintem nem ez számít hanem hogy megértsétek egymást és normálisan éljetek egymás mellett! ;) Amúgy ha Te vagy a fiatalabb szerintem kérdezd meg tőle hogy ő is leszbikus-e. Akkor elég érett már ahhoz, hogy normális választ adjon. Ha pedig nem, akkor ne próbálkozz! Keress mást! :)
13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!! Különösebben engem sem érdekel a korkülönbség, mert kb odavagyok ezért a nőért, csak kíváncsi voltam másik véleményére is. :)
Az biztos, hogy normálisan és éretten tudna rá válaszolni, de kicsit félek megkérdezni, félek, hogy udvariatlanságnak szánná. Inkább várok, jobban megismerem (mert azért annyira még nem állunk közel egymáshoz) akkor majd megkérdezem :)
Köszi a válaszokat! :)
2012. ápr. 21. 22:08
14/19 A kérdező kommentje:
udvariatlanságnak venné***
Bocsi ezt elírtam :$
2012. ápr. 21. 22:08
15/19 anonim válasza:
szerintem nem venné udvariatlanságnak, inkább csak meglepődne, de mint mondtam a korából kiindulva értelmes választ adna. Kétesélyes. Vagy azt mondja h bocs, nem, vagy azt, hogy igen és akkor szabad a pálya. ;) Én a helyedben nem várnék. A bizonytalanság a legrosszabb és ha végül nemet mond, elb..tál egy csomó időt arra, hogy valaki olyat találj akiért érdemes küzdened. Ettől függetlenül barátok lehettek ha nemet mond, de legalább tudnád! :) Szerintem ;)
16/19 A kérdező kommentje:
Hát én félek!
2012. ápr. 29. 00:21
18/19 A kérdező kommentje:
ÉN 16 Ő 30. Érdekes lenne. Meg különben is fúj...
2012. máj. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!