Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki a tömegből kérdése:
Ronda vagyok, bunkó és puha p*cs. Mit csináljak hogy ez megváltozzon?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 16:40
11/14 anonim válasza:
Ezek közül elég ha a puha p*csűségen változtatsz.
13/14 A kérdező kommentje:
Persze ismerem a légiót, de szerintem oda kevés vagyok. Tudod kik a Spetsnaz?
2012. ápr. 21. 18:11
14/14 anonim válasza:
Budhizmus és Brian tracy Főnix szeminárium. Ez utóbbit töltsd le mp3-ban a netről! 500-1000 mega a tömörítéstől függően. Az sokat segíthet!
Én a helyedben megtanulnék szerbül és ott próbálkoznék! A szerb hadsereg olyan az MH-hoz képest, mint az uasrmy az iraki haderőhöz képest! Sajna tapasztalat!
A rondaság szubjektív! A bunkóságot alázattal tudod gyógyítani. A puhaságra pedig a sportot ajánlom!
Azért nem ártana egy pszichológiai szakvélemény is h biztos nem vagy-e pszichopata!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!