Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vékony lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony lennék?

Figyelt kérdés

A testtömeg index alapján kórosan soványnak számítok :) 183-4cm vagyok és 58-9 néha 60kg. 19 éves fiú.

Aki látott félmeztelen mindenki mondta, hogy: De vékony vagy, hízzál. Bla bla. Híznék, ha tudnék, de nem megy az alkatomból adódóan.

Vélemény?

[link]

[link]

2012. ápr. 21. 15:24
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

A lényegre koncentráljunk, kérem szépen :D (Köszi, tesóm nevében is mert az övé.)

Írjatok még.

2012. ápr. 21. 15:44
 12/30 anonim ***** válasza:
valószínűleg te is olyan vagy, mint az egyik osztálytársnőm: mindent megeszik (általában az én menzás csokimat is, mert én 162 centihez vagyok 55-56 kiló, szóval nekem a csoki tiltólistás), este nutellás gofrit vacsorázik, folyton eszik, mégsem hízik egy dekát sem. egyébként a testedzéshez: ha nincs konditerem, edzhetsz otthon is. fehetsz fitness DVD+t (akár még Schobert Norbit is, mondhattok akármit, tényleg tudnak valamit, rólam Réka vitt le két kilót két hét alatt, meg izmosodtam is úgy, hogy mindent megettem, amit elém raktak) és mehet az otthoni torna.
2012. ápr. 21. 15:44
 13/30 anonim ***** válasza:
amúgy sztem nem vagy vékony, nem vészes.. vannak ilyen pasik, én az ilyeneket szeretem :) nincs ezzel gond.. nem tudom h miért akarja mindenki felfujni magát????
2012. ápr. 21. 15:46
 14/30 anonim ***** válasza:

"A Napi táplálkozás az elég vegyes. Eszek én mindig eleget, sőt... Mindent megeszek ami van, nem válogatok. Szóval normális emberi ételt amit el tudsz képzelni én azt megeszem."

Látod ez itt a baj. Inkább a fokozottabb fehérjebevitelre kellene odafigyelned, hogy izmosodjál is. De ehhez oda kellene figyelni a napi kaloriabevitelre.

Amúgy ahhoz nem kell sok pénz, hogy házilag otthon edz. Pl.: egyszerű fegyenc edzés, vagy némely használati tárgyat is tudsz edzésre alkalmazni.

2012. ápr. 21. 15:47
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen, ez az előnye, hogy bármit, bármikor és bármennyit ehetek :D Egy kezes súlyzó van itthon, néha azzal "szenvedek", illetve biciklizek. Akkor min 10km-t eltötyögök.
2012. ápr. 21. 15:47
 16/30 A kérdező kommentje:

ma 15:46

Szó nem volt arról, hogy én felakarnám fújni magam vagy bármi efféle. Csak a véleményeteket kértem, hogy mit gondoltok.

2012. ápr. 21. 16:00
 17/30 anonim ***** válasza:

"Igen, ez az előnye, hogy bármit, bármikor és bármennyit ehetek "

Persze ha zölségeket meg kaloriaszegény táplálékot viszel be a szervezetedbe akkor ne is reménykedj, hogy súlyban gyarapodni fogsz.

Megfelelő kaloriabevitel nélkül meg felesleges a súlyzózás is mert nincs miből "építkeznie" a szervezetednek.

2012. ápr. 21. 16:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Sztem szexi, de elfogult vagyok, mert a párom is ilyen :)
2012. ápr. 21. 19:20
 19/30 anonim válasza:
Nekem abszolút bejön ez a testalkat, mondjuk sose vonzottak a mackós és agyongyúrt srácok. Szóval ne aggódj, kérdező, biztos fogsz találni valakit, akinek pont te leszel jó :)
2012. ápr. 21. 22:28
 20/30 anonim ***** válasza:

Ez genetika, idővel hízni fogsz, de ilyen korban bármennyit eszel is nem fogsz csak, ha kondizol.

A futás, kerékpározás meg az ezzel kapcsolatos dolgok nem jók. Tehát a tuti recept: húzodzkodás, fekvőtámasz, komolyabb súlyok emelgetése + megfelelő kajalás (húsfélék, tésztafélék stb.) Az első időszakban hamar meglesz az eredménye(+8-10 kg)Utána lassabban fejlődsz. Mindez tapasztalat!

2012. ápr. 21. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!