Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony lennék?
A testtömeg index alapján kórosan soványnak számítok :) 183-4cm vagyok és 58-9 néha 60kg. 19 éves fiú.
Aki látott félmeztelen mindenki mondta, hogy: De vékony vagy, hízzál. Bla bla. Híznék, ha tudnék, de nem megy az alkatomból adódóan.
Vélemény?
A lényegre koncentráljunk, kérem szépen :D (Köszi, tesóm nevében is mert az övé.)
Írjatok még.
"A Napi táplálkozás az elég vegyes. Eszek én mindig eleget, sőt... Mindent megeszek ami van, nem válogatok. Szóval normális emberi ételt amit el tudsz képzelni én azt megeszem."
Látod ez itt a baj. Inkább a fokozottabb fehérjebevitelre kellene odafigyelned, hogy izmosodjál is. De ehhez oda kellene figyelni a napi kaloriabevitelre.
Amúgy ahhoz nem kell sok pénz, hogy házilag otthon edz. Pl.: egyszerű fegyenc edzés, vagy némely használati tárgyat is tudsz edzésre alkalmazni.
ma 15:46
Szó nem volt arról, hogy én felakarnám fújni magam vagy bármi efféle. Csak a véleményeteket kértem, hogy mit gondoltok.
"Igen, ez az előnye, hogy bármit, bármikor és bármennyit ehetek "
Persze ha zölségeket meg kaloriaszegény táplálékot viszel be a szervezetedbe akkor ne is reménykedj, hogy súlyban gyarapodni fogsz.
Megfelelő kaloriabevitel nélkül meg felesleges a súlyzózás is mert nincs miből "építkeznie" a szervezetednek.
Ez genetika, idővel hízni fogsz, de ilyen korban bármennyit eszel is nem fogsz csak, ha kondizol.
A futás, kerékpározás meg az ezzel kapcsolatos dolgok nem jók. Tehát a tuti recept: húzodzkodás, fekvőtámasz, komolyabb súlyok emelgetése + megfelelő kajalás (húsfélék, tésztafélék stb.) Az első időszakban hamar meglesz az eredménye(+8-10 kg)Utána lassabban fejlődsz. Mindez tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!