Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri egy kicsit rámenősebbne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy kicsit rámenősebbnek lenni?

Figyelt kérdés

Tehát arról lenne szó, hogy ha van egy srác, aki tényleg szimpatikusnak tűnik minden szempontból, érdemes-e nekem, mint lánynak kicsit rámenősebbnek lennem? Itt nem arra gondolok, hogy egyből rámásznék meg hasonlók, hanem mindössze annyira, hogy én keresem őt. Tudom másnak ez alap,hogy nem mindig a fiúnak kell pl ráírnia egy lányra, vagy telefonon keresni stb, de én kimondottan az a típus vagyok aki az esetek többségében vár, és sokszor csak hiába. Ez ellen szeretnék tenni, és erőt venni magamon, hogy most ne így alakuljon. Csak van egy bökkenő, hogy még személyesen nem találkoztunk, de én mégis úgy érzem, hogy muszáj valamit csinálnom. Ja és ha még nem lenne elég ennyi, még az is hozzátartozik a történethez, hogy kb 4 napja nem keresett, és nem tudom most mi van. Semmi nem utalt arra, hogy elege lett belőlem, ennyi volt.

De így se mehet tovább, mert nem tudok szabadulni a gondolattól, mindig csak töprengek,hogy mégis miért történt így... Valahogy tovább kell lépnem, vagy így vagy úgy.

Tehát mit csináljak??? Légyszi valaki adjon tanácsot!

2012. ápr. 21. 14:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hát az igazság az, hogy ő már kb a 2. beszélgetésünkkor felhozta, hogy szívesen megismerne személyesen is, sőt már egy időpontot is megbeszéltünk, de akkor közbejött vmi neki(!!!) és azóta nem beszéltünk :(

és emiatt nem tudom mi van, mert az indok az hihető, vagyis nagyon annak tűnik

2012. ápr. 21. 15:17
 12/13 anonim válasza:
Te vagy az andi? :D
2012. ápr. 28. 23:36
 13/13 A kérdező kommentje:
hát nem :)
2012. ápr. 29. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!