Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell minden pasinak műnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden pasinak műnő?

Figyelt kérdés

Eddig is tisztában voltam vele,hogy a műnőkre,r*bancokra buknak többen,de annyi értelmes pasit ismerek,aki tényleg intelligens és művelt,és mégis egy ribi barátnője van(most itt nem csak a külsőre gondolok,hanem belsőre is,egy üresség az egész).

Tényleg nem értem,hogy miért jó ez a pasiknak.

2012. ápr. 21. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ajanlom a figyelmetekbe ezt a kérdést..... :(

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. ápr. 21. 14:16
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

Úgy gondolom a legjobb a kettő közötti átmenet.A természetpárti nők sokszor még a hónalj meg a nemi szerv szőrzetüket sem szüntetik meg.Micsoda undorító.

Az előbb említett megan fox féle nőknél megvan a biztosíték a garancia hogy soha nem fogja magát elhanyagolni.Ő 10 év múlva 3 gyerek után is nő marad.Sok természetesség párti nő meg hogy fog kinézni 10 év 3 gyerek múlva?Nem éppen szemet gyönyörködtetően és nem nőiesen.

Persze a valódi műnőkre is igaz hogy ők mindig nők maradnak.A férfiak ezért szeretik őket és ezért akarnak velük akár hosszútávú kapcsolatot mert nem fogják elhanyagolni magukat mint ahogyan sok nő teszi.

2012. ápr. 21. 14:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Micsoda undorító, ha valaki micsoda undorítónak nevezi azokat, akik nem a mesterséges kopaszodást választják. Mi is vagyunk páran, akik micsoda undorítónak kiálthatnánk ki a szőrekopott, kopasz női nemi szerveket, de itt nem ez a vita tárgya. Az alapkérdés úgy hangzik pl.: igazi, emberi húst szeretnél simogatni egy női mellben, vagy a bőr alá beültetett gumikacsát?
2012. ápr. 21. 14:37
 14/26 anonim ***** válasza:
nyilvánvaló, h a természetesség alatt nem a hanyagságot értettük, hanem csak annyi h nincs szilikon, botox, műhaj, műköröm, és társai.. bááár, nekem is volt már műkörmöm :) az még nem vészes...... sztem......
2012. ápr. 21. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
Azért mert ezeket az általad "műnőnek" nevezett lányokat elég csak etetni meg itatni és akkor dugnak mikor jólesik. Ennyi kedves kérdező :) Az értelmes lányok meg hónapokig filóznak hogy hú akkor most mi legyen..
2012. ápr. 21. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:
47%
ma 15:04: Majd ha felnösz, akkor rájössz, hogy van a szexnél fontosabb dolog is.
2012. ápr. 21. 15:05
 17/26 anonim ***** válasza:

Miért kell általánosítani?

Bár nincs egzisztenciám, műveltnek nem hinném, hogy nevezhetem magam, de akkor sem kéne műnő, ha ezek meglennének. Kifejezetten taszítanak az ilyen agyonmázolt, túlkomponált plázacicák.

Sokaknak viszont tetszik, és egyfajta "státusszimbólum", hogy neki ilyen nője van. Passzol a sikeres munkájához, autójához meg úgy általában a szipiszupi életéhez, de ehhez semmi közünk. Hidd el, hogy vagyunk még jócskán, akiknek nem ilyen "nők" kellenek.

2012. ápr. 21. 15:08
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Nekem pedig igenis fontos szex és ezt leginkább a "műnőktől" lehet megkapni nem egy olyan lánytól akivel semmit nem lehet kezdeni mert örökké bizonytalan.(tapasztalat)
2012. ápr. 21. 15:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Pedig neked ezek szerint csak a szex fontos... amivel soha az életben nem fogsz kapcsolatot találni. Max k*rvákkal jössz majd össze egyéjszakásokra.
2012. ápr. 21. 16:42
 20/26 anonim ***** válasza:
hat en nem vok műnő, de ha kedvem van, akkor szexelek :DDDDD
2012. ápr. 21. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!