Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes szitu, mit tennél a helyemben?
Én már akkor meg mondtam volna a barátnőmnek, mikor visszaértünk a hozzá. De még nem késő! Mindenképp mondd el neki! Hisz a barátnőd. Mondd meg neki, hogy sokat gondolkoztál rajta, el mondd-e, és végül úgy döntöttél, tudnia kell, milyen szemét pasija van. Biztos, hogy a pasijára lesz mérges, nem rád.
És ezt nem csak azért kell elmondanod neki, mert a barátnőd, hanem mert a pasija vele is csinálhatja ezt. Mikor nem látják, őt is "megerőszakolhatja" akár...
16/L
Hát... ez is jó, de szerintem csak úgy nem fog hinni egy email-nek, amit azt se tudja ki írta, mert bárki lehetett (akár olyan is, aki utálja). Én például nem hinnék egy ilyen emailnek.:D Max szimatolnék egy kicsit a pasim körül, de nem hiszem, hogy sokat kavarna ez rajtam.
Szerintem egyszerűbb, ha elmondod neki tisztán. Hidd el, nem rád fog haragudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!