Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt előbb? Csók, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt előbb? Csók, vagy az igen válasz a "járunk? "-ra?

Figyelt kérdés

Általában melyik van előbb? Csókolóztok, és utána megegyeztek, hogy jártok? Vagy megkérdezi a srác, hogy járnál-e vele, és ha igen, akkor utána már rögtön jöhet a csók? Vagy nem is egyeztek meg, hogy jártok?

Íjatok kort, pls.! Elsősorban 14-20 évesek válasza érdekel, de másokat is szívesen meghallgatok.:D

16/L

2009. jún. 20. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

17 éves lány vagyok. Volt egy srác akivel kb 1 hónapig talizgattam, reggel 3 puszi délután csok, ha este taliztunk a városba akkor kézenfogva sétáltunk. egyszer beszoltak hogy ti most jártok vagy nem?? egysmásra néztünk és kimondta a srác hogy igen együtt vagyunk ...én kicsit meglepődve (de persze boldogan) néztem rá :)

Ez alapján...nekem először a csók és aztán a járás :)

2009. jún. 20. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Tolem a baratom megkerdezte, hogy lennek e a baratnoje, en meg valaszul megcsokoltam. :) Azota jarunk.
2009. jún. 20. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:
számomra ez a "Járunk?" kérdés elég illúzióromboló és talán picit gyermeteg:) Barátommal csak randizgattunk, bár nálunk elég egyértelmű volt a dolog, mivel ragaszkodtam a kis elveimhez amit addig mindig be is tartottam - első randin nincs csók. Drágám volt a első aki elrombolta ezt... Mit ad isten.. megcsókolt úgy 3 óra múlva:) Elég jól sikerül randi volt.Na aztán megbeszéltünk újabb találkát/kat. Megfogta a kezem, meg minden egyéb, és csak úgy tudtuk mindketten hogy én meg ő egy pár vagyunk mostantól:)
2009. jún. 21. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!