Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik volt előbb? Csók, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt előbb? Csók, vagy az igen válasz a "járunk? "-ra?

Figyelt kérdés

Általában melyik van előbb? Csókolóztok, és utána megegyeztek, hogy jártok? Vagy megkérdezi a srác, hogy járnál-e vele, és ha igen, akkor utána már rögtön jöhet a csók? Vagy nem is egyeztek meg, hogy jártok?

Íjatok kort, pls.! Elsősorban 14-20 évesek válasza érdekel, de másokat is szívesen meghallgatok.:D

16/L

2009. jún. 20. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
előbb volt a csók. talán nem is mondtuk ki, hogy akkor mi most járunk... találkozgattunk - találkozgattunk... és járunk (:
2009. jún. 20. 22:03
 2/13 Sexylady ***** válasza:
100%
Az első kapcsolatomban az igen, de utána mindig a csók.
2009. jún. 20. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Félrehívott a társaságtól "beszélgetni", és mondta, hogy nagyon tetszek neki, és kérdezte és mit gondolok róla.Pozitív volt a válasz.

Aztán azt kérdezte:Akkor leszel a barátnőm?

megint pozitív válasz

És akkor megkérdezte, hogy:Megcsókolhatlak?

és megint pozitív válasz

:):):):P

22l

2009. jún. 20. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez szerintem változó...

Első barátommal úgy volt, hogy először csók, és utána beszéltük meg, hogy járjunk (és megjegyzem, így sokkal jobb volt, most, hogy visszagondolok :$)

a másodikkal pedig előbb beszéltük meg, és utána kézfogás volt....elköszönésnél pedig csók :S- ami egy kicsit erőltetettnek tűnt számomra-mert előtte mindig 3 puszival köszöntünk.

Jah, és ha előbb van a csók, és utána a kérdés, még azért is jobb lehet szerintem, mert megtudod, h h csókol, meg lehet, h fény derül arra, hogy büdös a szája.. :$ és ez is döntő szempont lehet a kérdés előtt

15/l

2009. jún. 20. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez elég mókás volt:D Tőlem egy teázás alkalmával kérdezte meg a mostani párom, hogy mit szólnék hozzá, ha valami lenne köztünk?:) Pontosan nm emléxem a kérdésre, de ez volt a lényege :) Én erre hirtelen nem tudtam mit mondani, tetszett nekem, de nem tudtam mit mondani és egy nem túl bíztató : végülis, hagyta el a számat, ezen azóta is sokat mosolygunk. Aztán ezután egy bulin megcsókolt, és onnantól jártunk:) Utána még rengeteget beszélgettünk, de sztem így konkrétan, hogy mi járunk nem mondtuk ki. Már 3 éve együtt vagyunk:)

20/L

2009. jún. 20. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Elöbb jártunk! Nem akartam könnyen belemenni!Húztam egy kicsit! HAdd dolgozon meg értem! Utána le sem vakarhattam magamról már évek óta együt vagyunk! De ez nem minden pasinál jön be.
2009. jún. 20. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
pfffffffff..15 évesen max....
2009. jún. 20. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi ki se mondtuk, hogy járunk. Csókkal kezdődött az egész, de utánna se jött ez a: Járunk? szöveg. Nem így hozta az eset! :)
2009. jún. 20. 22:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Szerintem is jobb, ha először csók, aztán a kérdés (vagy nem is muszáj a kérdés). Nem tudom, miért... ez így romantikusabb.:D Meg ha nem kérdezi meg előtte, akkor meglepő lesz, hogy megcsókol... jó, persze, sejtjük, hogy meg fog csókolni, mert érezzük, hogy izzik közöttünk a levegő... de mégis, akkor az olyan más.:) És nagyobb az öröm.:D Meg jobban dobog a szív.:D

Legalábbis nálam így van.

Nekem az első pasimnál az volt, hogy megkérdezte előre.

Most alakulóban van a 2.pasim.:D Nála úgy tűnik a csók van először.:) Bár még bármi lehet.:D

2009. jún. 20. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi se mondtuk ki..mondjuk azért mi se vagyunk piskóták:D:D

játszottunk msn-en..és kellett tét..és én a csókra gondoltam...és belementem..és az kapta aki nyert.és én nyertem.és taliztam vele..és persze megtörtént:)és azóta majdnem mindennap vele vagyok:)

2009. jún. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!