Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt előbb? Csók, vagy az igen válasz a "járunk? "-ra?
Általában melyik van előbb? Csókolóztok, és utána megegyeztek, hogy jártok? Vagy megkérdezi a srác, hogy járnál-e vele, és ha igen, akkor utána már rögtön jöhet a csók? Vagy nem is egyeztek meg, hogy jártok?
Íjatok kort, pls.! Elsősorban 14-20 évesek válasza érdekel, de másokat is szívesen meghallgatok.:D
16/L
Félrehívott a társaságtól "beszélgetni", és mondta, hogy nagyon tetszek neki, és kérdezte és mit gondolok róla.Pozitív volt a válasz.
Aztán azt kérdezte:Akkor leszel a barátnőm?
megint pozitív válasz
És akkor megkérdezte, hogy:Megcsókolhatlak?
és megint pozitív válasz
:):):):P
22l
Hát ez szerintem változó...
Első barátommal úgy volt, hogy először csók, és utána beszéltük meg, hogy járjunk (és megjegyzem, így sokkal jobb volt, most, hogy visszagondolok :$)
a másodikkal pedig előbb beszéltük meg, és utána kézfogás volt....elköszönésnél pedig csók :S- ami egy kicsit erőltetettnek tűnt számomra-mert előtte mindig 3 puszival köszöntünk.
Jah, és ha előbb van a csók, és utána a kérdés, még azért is jobb lehet szerintem, mert megtudod, h h csókol, meg lehet, h fény derül arra, hogy büdös a szája.. :$ és ez is döntő szempont lehet a kérdés előtt
15/l
Nálunk ez elég mókás volt:D Tőlem egy teázás alkalmával kérdezte meg a mostani párom, hogy mit szólnék hozzá, ha valami lenne köztünk?:) Pontosan nm emléxem a kérdésre, de ez volt a lényege :) Én erre hirtelen nem tudtam mit mondani, tetszett nekem, de nem tudtam mit mondani és egy nem túl bíztató : végülis, hagyta el a számat, ezen azóta is sokat mosolygunk. Aztán ezután egy bulin megcsókolt, és onnantól jártunk:) Utána még rengeteget beszélgettünk, de sztem így konkrétan, hogy mi járunk nem mondtuk ki. Már 3 éve együtt vagyunk:)
20/L
Szerintem is jobb, ha először csók, aztán a kérdés (vagy nem is muszáj a kérdés). Nem tudom, miért... ez így romantikusabb.:D Meg ha nem kérdezi meg előtte, akkor meglepő lesz, hogy megcsókol... jó, persze, sejtjük, hogy meg fog csókolni, mert érezzük, hogy izzik közöttünk a levegő... de mégis, akkor az olyan más.:) És nagyobb az öröm.:D Meg jobban dobog a szív.:D
Legalábbis nálam így van.
Nekem az első pasimnál az volt, hogy megkérdezte előre.
Most alakulóban van a 2.pasim.:D Nála úgy tűnik a csók van először.:) Bár még bármi lehet.:D
Mi se mondtuk ki..mondjuk azért mi se vagyunk piskóták:D:D
játszottunk msn-en..és kellett tét..és én a csókra gondoltam...és belementem..és az kapta aki nyert.és én nyertem.és taliztam vele..és persze megtörtént:)és azóta majdnem mindennap vele vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!