Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a buszról akinek tudom, hogy bejövök. Mit csináljak, hogy felizgassam?
Hogy érjek hozzá véletlenül?és hol érjek hozzá? vagy ha kivágott felsőben hozzányomnám a mellem?
nem kérek rib.ncozást!köszönöm
18N
???
fogd meg véletlenül a farkát... arra tuti felizgul
Az első hülyeségeket beszél a f*szt nem fog neki tetszeni :D
Jó ötlet amit írtál te kis r*banc! ;)
Hát, a nyilvánvalón kívül, ami közvetlen testi kapcsolat, vethetsz rá kihívó pillantásokat is. Attól én megőrülnék.
Kar, mellkas, összeütközés a buszon, és közben nézz a szemébe kihívóan, ilyenek.
Elképzeltem a szituációt, hogy engem mi izgatna föl egy zsúfolt buszon. Ha egy formás csaj nekitolná kitartóan a fenekét a farkamnak, az elég kellemetlen lenne, mert ugye azért a busz nem arra való, hogy áló farokkal utazzunk, főleg, hogy ezt egy ismeretlen nő érezze is. Talán már volt is ilyen helyzet véletlenül, de buszon ez elég kellemetlen és inkább azon küzdök, hogy lohadjon le.
Hm, viszont így, hogy tudom, hogy a nő benne van a játékban, teljesen beindítja a fantáziám.
Már nem ezért de így tényleg ribancnak jössz ki és az is vagy gondolom.
De szerintem azért jó lenne mégse ott fogdosni a buszon hanem inkább ismerkedj meg vele szólítsd meg stb, aztán majd másnap dughatók és aztán lökheted.
Nézz mélyen a szemébe,találkozzon a tekintetetek.Mosolyogj rá kacéran és erotikusan nyald meg az ajkad.
Ebből le fog esni neki a dolog,és nem is olyan durva mintha fogdosnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!