Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan csajról, aki nem igazán jár bulizni, de most elmegy egybe. Szemezik egy sráccal. Táncolnak, majd smárolnak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 21:05
1/10 anonim válasza:
hát azt h a csaj elkezdett élni:D:D
2/10 anonim válasza:
Igy van .. végre kikapcsolodik kicsit
3/10 anonim válasza:
Hát azt h olyan dolog történt vele,ami előtte nem nagyon és nem is tudta h h kell kezelni a helyzetet.Valószínűleg minden nagyon gyorsan történt,és ideje sem volt felfogni mi is történik vele,gondolkodni meg pláne nem.Sztem ezért nem ítélheted el magad(vagy ha másról van szó akkor mást)Ez most tanulópénz volt,s legközelebb már tudja h nem szabad olyan könnyen bedőlni a fiúknak,és h h kezelni az ilyen helyzeteket.
4/10 A kérdező kommentje:
1. kommentelő..
Így van én is így gondolom...de ezzel csak az a baj,hogy aki buliban csókolózik egy ismeretlen sráccal..azt már negatív kritikával illetik...
A 3.kommentelő válaszából pedig az jött le,hogy a csaj könnyen adta magát,pedig szerintem egy csókban nincs semmi :O
2009. jún. 20. 21:38
5/10 anonim válasza:
ilyet en is csinaltam mar, banom azota is, mikor nappali fenyben is meglattam afiut, nem ismertem emg szinte... hat ezert nem olyan jo dolog... meg hat aztan mindenki megszolja, persze csak a csendes lanyokat, ha ilyet csinalnak...
6/10 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok mondani hogy legyek az a srác én:D
7/10 anonim válasza:
"egy csókban nincs semmi"
Az ember nem csak azt csókolja meg akit szeret? :o
8/10 A kérdező kommentje:
De igen! De ha éppen akkor nincs kit szeretnie ?:)
2009. jún. 21. 04:14
9/10 anonim válasza:
Ne is figyelj a cinikus szentfazekakra.. mikor éljen az ember,ha nem fiatalon?
10/10 anonim válasza:
Én is így voltam. Azóta 2 év telt el és nagyon boldogok vagyunk együtt. Hát így jártam:D Remélem az a lány is ilyen szerencsés lesz, ha nem is elsőre, de akkor is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!