Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti, hogy tudtok együtt élni a "kis mellűséggel"?
Figyelt kérdés
Szóltak már be?Mennyire zavar strandon?Magánéletben?Nekem 70/A van mikor jó a B-s(ritka).2009. jún. 20. 20:34
1/13 anonim válasza:
borzalmas lehet az életed.. kismellűség mint valami betegség... nem attól lesz jó egy mell, hogy nagy könyörgöm..
2/13 anonim válasza:
LOL haldoklom... Te, ezzel nem lehet egyutt élni, ez olyan mint a rák. Éppen ma mondta az orvosom, hogy 2 hetem van még hátra, mert kicsi a mellem :D
3/13 anonim válasza:
én kismellű vagyok és jólmegvagyok vele :P
4/13 anonim válasza:
én meg szeretném, hogy kis melleim legyenek.. teszek is érte x) .. de ezvan ált. akik nagy melleket akarnak azoknak kicsi van, akik meg kicsit akarnak azoknak nagy van.. ha nem tudsz a tieddel együtt élni menj el plasztikai sebéshez
5/13 anonim válasza:
Nekem is kicsi van, és nagyon élvezem. Csak akkor hordok melltartót, ha tornázom, vagy átlátszó blúzt veszek, nem fáj a hátam, nem lóg. A párom imádja. Egyszer beszóltak (férfi), hogy mikor megyek plasztikai sebészhez, én pedig visszaszóltam, hogy "neked az már mindegy, tata." :D Kuss lett. :)
6/13 anonim válasza:
Én és a 70/A méretű melleim jól megvagyunk együtt. Legalább nem kell melltartót hordanom, csak ha ünnepség van a munkahelyen!!! Ez így tök kényelmes, ráadásul sztem szexi is, főleg ha egy kicsit hűvös van átlátszik a mellbimbóm a ruhán keresztül. Sok férfinak tetszik, én meg örülök neki.
7/13 anonim válasza:
nekem is 70/A. igaz, még fiatal vagyok, szóval remélhetőleg nőni fognak még. egyébként nem szóltak be érte, régebben zavart, de már hozzászoktam:) strandon se zavar...jól érzem magam így:)
8/13 anonim válasza:
75 A-s vagyok.
nem könnyű vele együtt élni, a legnehezebb időszakom az volt, amikor a hárshegyi diliházban kezeltek vele, kényszerzubbony..stb. miután kimondták a kismellűség lesújtó pathológiai kórképét, összeomlottam. azóta már rendeződni látszik az életem, a párom és a családom mindenben mellettem áll. (ezt a hülye kérdést)
(23/nő)
9/13 anonim válasza:
engem mindig zavart és plasztikát is terveztem,sőt beszéltem is orvossal.Azután letettem róla.Igen,kaptam életem során többször megjegyzést rá,de sosem a barátaimtól,kapcsolataimtól.Most épp ott tartok,hogy szülés után fogynom kellene még kb 5-8 kg-ot,de inkább vállalom a felesleget a derekamon,a hasamon,minthogy a fogyás után derékkal,de mell nélkül éljek.Kapcsolataimban a kezdeti szégyenlősködés után,sosem zavart,mert láttam,hogy azzal együtt szeretnek és elfogadnak.A férfiak a vidám,kiegyensúlyozott nőket kedvelik.A mell mérete talán első ránézésre fontos nekik,de mindig a nők tulajdonsága az,ami közel hozza őket hozzánk és mellettünk is tartja.Én mára elfogadtam magam,igaz nagyon nehezen ment.
10/13 anonim válasza:
szerintem is nehez egyutt elni vele... en is utaltam magam erte, amig nem derult ki, hogy a baratom az ilyet szereti :P sok fiu a kis melluekre bukik.
Mondjuk nekem hiznom kene ahhoz, hogy nagyobbak legyenek, szerintem neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!