Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyenek találjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyenek találjátok az izmos de aranyos fiúkat?

Figyelt kérdés

Nem arra a szétgyúrt külsőre gondolok hanem ami még jól néz ki.

Aki tetszik nekem az előtt mindig aranyosan viselkedek. Aranyosan beszélek ha akarok például egy puszit. És mindig ilyen aranyos arckifejezéseket csinálok főleg ha már megkaptam a puszit szégyenlős, mosolygós képet vágok stb.

Szóval szeretitek ezeket a fúkat?

2009. jún. 20. 20:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

hááát:)

jól nézhetsz ki:P

Amúgy igen,bírom a sportos,kicsit izmos,aranyos srácokat,de azért legyen vagány egy kicsit:)

14/L

2009. jún. 20. 20:28
 2/19 anonim ***** válasza:
én akkor is szeretem az aranyos fiúkat, hogyha nem izmosak. szóval nem értem, hogy ez a két dolog, hogy jön össze..(most divatba jött ez a "nem szeretik a lányok az izmos fúkat", és minden izmos fiú beparázott vagy mi?:D:D) na, de igen szeretjük és te is biztos ari vagy:D
2009. jún. 20. 20:32
 3/19 A kérdező kommentje:
Hát az arcom nem néz ki a legjobban. De ronda nem vagyok de szép se. Csak néha meg azért aggódok mert most nagyképű voltam. És általában mindig megbánom ezt hogy az vagyok. De annyira nem szoktam vagánykodni főleg a lány előtt.
2009. jún. 20. 20:33
 4/19 anonim ***** válasza:

nem úgy gondoltam,hogy konkrétan elkezdesz vagánykodni egy lány előtt,hanem,hogy önmagadat adod,amibe van egy kis vagányság is:)))

Azt nagyon bírom:D

első voltam.

2009. jún. 20. 20:57
 5/19 A kérdező kommentje:
Ja azzal nincs gond!:D Várom mások véleményét is?
2009. jún. 20. 21:01
 6/19 A kérdező kommentje:
-? XD
2009. jún. 20. 21:02
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
imádom öket.. *-* <33 : ) ,, bár elég kevéssel találkoztam akinek jó a teste, nem nagyképü, nem bunko.. : ) :/
2009. jún. 20. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Aranyosnak.
2009. jún. 20. 21:56
 9/19 anonim ***** válasza:

hát aranyosnak:)

és ha találunk egy ilyet akkor vigyázunk rá nagyon:P

2009. jún. 20. 23:14
 10/19 anonim ***** válasza:

így van,egyet értek Veled,utolsó:)

Bizony,vigyázni kell az ilyen pasikra(L) :D

első voltam.

2009. jún. 21. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!