Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nem várni a szerelmet?
Ugye azt mondják, hogy mikor nem várjuk, akkor vonzzunk be valakit az életünkbe. Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan nem görcsöltök rá erre a témára?
(Tudom, mással lefoglalni magunkat, ez meg is van, de akkor is eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha mellettem lenne valaki.)
De aranyos kérdés! :))
Hát, tény, hogy így működik. Amikor már elfelejted a témát, mert annyira belefeledkezel másba... akkor jön. Talán megváltozik a kisugárzás, boldogabbnak tűnsz, amikor nem stresszelsz azon, hogy hol van már a nagy Ő.
Én is hányszor próbáltam nem várni.. :) de ezt nem lehet tervezni.
Egyszer tényleg őszintén feladod, úgy, hogy nem jut eszedbe a szándékosság. :) És akkor jön. :)
Huhh, elég zavarosan fogalmaztam, nem tudom, érthető voltam-e. :)
Első: köszi a válaszod! :) értem, hogy mit írtál! :)
Második hozzászóló: nagyon értelmes volt a hozzászólásod
Semmit nem tudsz rólam. De kárnak koptattad az ujjaidat és a billentyűzetet, hogy válaszolj a kérdésemre.
Kereshettél volna egy ,,15 évesen gáz-e, hogy szűz vagyok kérdést", ilyen hozzáállással, az való neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!