Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár a pasik fejébe? Csak úgy általába. Kíváncsi vagyok ki mit mond
Figyelt kérdés
Szval fiúcskák! Tegyük fel, van egy lány aki tetszik nektek. Elsétál előttetek, megbámuljátok, rámosolyogtok, és ti is elmentek mellettük, sőt! Egész 'véletlenül' megérintitek..vagy ilyesmi. Nos ez mind szép és jó..de érdekelne h igaz e az h ilyenkor a pasiknak csak egy dolog jár az eszébe..kíváncsi vagyok ti mire gondoltok ilyenkor?2012. ápr. 19. 21:45
11/14 A kérdező kommentje:
Valóban rengeteget segítettetek! Az a helyzet h van egy srác aki tetszik nekem, én is neki, (vagyis a jelek szerint, biztos vagyok benne +mondták is, meg egy csomó más dolog amit hosszú lenne leírnom, a lényeg h tudom h tetszem neki) de túl félénk ahoz h leszóljon, és a fent leírt naponta többször is megismétlődik :) ezért voltam kíváncsi..kösz a válaszokat!!!
2012. ápr. 20. 04:47
13/14 A kérdező kommentje:
Drága utolsó! Telorol írok, ezért itt ott rövidítek..ha nem a kérdés érdekel, akkor ne írj ide! :) sziaa
2012. ápr. 20. 20:52
14/14 anonim válasza:
"Öcsém de jó csaj,megyek be vágódok nála mint alkesz a kocsmába,, 20 percel késöbb "El b*sztam el b*sztam el b*sztam....,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!