Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, ha 18 évesen így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha 18 évesen így gondolom?

Figyelt kérdés
Sosem volt még barátom, semmi. Elvileg a külsőm rendben van, próbálkozók is vannak mindig. Nem hiányzik, nem is akarok jelenleg senkit. Most úgy érzem, hogy életem végéig vígan el tudnék lenni "egyedül", nekem nem kell egy pár ahhoz, hogy egésznek érezzem magam, vagy boldog legyek. Nem hiányzik csók, ölelés, simogatás, szexualitás, sem semmi. Inkább barátokkal akarok lenni állandóan, mint egy sráccal otthon romantikus filmet nézni, összebújni. Nem a szerelem ellen vagyok, mert bevallom, hogy valóban szép dolog, annak, aki ezt tényleg teljes szívéből érzi. Nekem jelenleg egy kapcsolat saját magam megerőszakolását jelentené. Ez normális? Köszi!
2012. ápr. 19. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

17 vagyok.És én is pont így érzek, mint te.

Csak nyűg lenne egy pasi számomra is.

Úgy hogy nem vagy ezzel a gondolkodás móddal egyedül, hidd el.

2012. ápr. 19. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
talán inkább szerencsés vagy.
2012. ápr. 19. 21:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Héhaver, miért? :D
2012. ápr. 19. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Üdv!:)

Nekem sem volt még párkapcsolatom, enne kellenére, az életet, lehetőségek sorának látom:) "először" önmagamat szeretném teljesen megismerni, bár attól még lehetne kapcsolatom, de én elvagyok így "egyedül" is:) (még):D 20/F Ami késik nem múlik:D érezd jól magad, ezen ne is gondolkodj, majd tudni fogod, mikor "kell" változtatnod, mivel érezni fogod, hogy most már kéne egy ilyen személy...:D Vágyni fogsz rá...

2012. ápr. 19. 21:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. (igaz egy évvel fiatalabb vagyok mint te)Aztán jött "ő", és már nem tudom elképzelni az életem nélküle. Ha neked is jön valaki akibe beleszeretsz, akkor majd fogsz vágyni ezekre a dolgokra :)
2012. ápr. 19. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgyis lassan túlszaporodás lessz, jól teszed, többen kéne így gondolkozzanak és megoldódna sok probláma, főleg nők, mert abból több van.
2012. ápr. 20. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
*lesz, elnézést
2012. ápr. 20. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!