Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja ott hagyott a párom, most derűlt ki hogy egy házas férfiért? Te hogy reagá1ná1 erre?
ILYEN AZ ÉLET!... Törődj bele...
Te őt szereted, ő meg a nős pasit...
Ezért még az exbarátnőd nem jellemtelen, a szívnek nem lehet parancsolni!...
Keress magadnak másik barátnőt!...
Kérdező: tévedés, nem a házas férfiért hagyott ott. Miattad hagyott ott.
"voltak gondok tény és való, de nem olyan ami miatt így faképnél kellett volna hagynia"
Mindenkinek máshol van a határ. Nála itt volt. Az, hogy közben volt egy harmadik a képben, már csak egy tünet. Tudod, a nők (és néha a férfiak is) könnyebben zárnak le egy rossz kapcsolatot úgy, hogy van valami motiváció, van valaki új. Hogy gerinctelen lenne? Hiszen szakított veled! Hitegethetett volna még évekig is, akkor meg azért lenne gerinctelen.
Akit elhagynak, mindig a másik félben keresi a hibát, pedig ha néha-néha magunkba néznénk, akkor legközelebb már nem követnénk el azokat a hibákat, amik ide vezetnek...
2 hónapja hagyott el és még mindig ezen nyavajogsz? Nekem azóta lett volna alhangon 3 nőügyem.
Ráadásul a nő pont nem érdekel, csak a saját sértödöttséged. Onnantól fontos számodra hogy egy nős férfival kavar, nem mindegy? Már nem az életed része, mit tökölsz ezzel?
"Nem jellemte1en szét túrni egy csa1ádot aho1 egy pár éves gyerek van?"
Általában a család dúlja szét magát. A férj-feleség közösen, együttes erővel.
Én láttam ilyenre példát, gyakorlatilag mintha a ti esetetek lenne: a lánynak barátja van, rossz kapcsolat, el akarja hagyni... mellette egy családos férfi, rossz házasságban, kisgyerekkel.
Mindketten lépnek, barát, feleség "repül". Azóta házasok, van közös gyerekük, és sokkal-sokkal jobban illenek egymáshoz, mint előző párjaikhoz.
Persze az elhagyottnak ez mindig rosszul esik, de nem minden fekete és fehér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!