Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi sérülés?
A helyzet az,hogy a párommal mostanában kísérletezgetünk,és nemrég kipróbáltuk,hogy befér e az ökle a hüvelyembe,túlzott fájdalmat nem éreztem közben,de sajnos elég rendes sérülést szereztem vele.Párhuzamosan a hüvelybemenettel mindkét oldalon,a kisajkakon belül felrepedt a nyálkahártya.Betadinnal folyamatosan fertőtlenítem,de kellne valami tipp,hogy mivel lehetne gyógyulásra is bírni,mert ugye a neogranormon kenőcs nem jó,mert az már nem bőr,hanem nyálkahártya.
Előre is köszi a segítséget!!!
KHMMM!!!:D
naszóval:D
szerintem nem kell semmi extra ápolgatás csupán annyi hogy most egy ideig hagyjátok pihenni nunanénit és ne kisérletezgessetek vele csak majd ha már teljesen begyógyult.addig max pössentésre használd...
b*zdmeg ilyet is ritkán hallani azért:D:D:D
pimafucort
vékonyan egynap 2x max!de fel kell iratni!
első voltam és a barátnőm üzeni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!