Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Véleményetek szerint ennek a kiirásnak van értelme?
Ez hol van kiírva?:D Én nem is láttam. Mindeggy. Ha zet látom, engem nem nagyon érdekel. És szerintem szinte senkit sem. Szóval nincs sok értelme.
16/L
annyi az értelme,hogy ez jogi kérdés,tehát kötelező kiírni.
Az viszont már más kérdés,hogy nem onnantól fog érdekelni a szexualitás hogy elmúltam 18...és még mindig jobb,hogy a kategória nézőinek 40-50%-a 13-18év közötti,és kérdeznek pár dolgot,mintha tudatlanul feküdnének le fűvel-fával...és hát valljuk be hiába világosítják fel őket a szülők és a suliba,azért még lehet kérdésük...
Bocsi, ha valaki már leírta amit én írni fogok, de nem olvastam el az összes választ.
Tehát:
16 éves vagyok, és én is szoktam "ide járni".
Szerintem nem baj, hogy nem csak 18 éven felüliek néznek ide be, hisz én is a kérdésekből sokmindent tanultam.
Jah és szerintem inkább írjanak ki ide "értelmetlen" kérdéseket, minthogy valami hülyeséget csináljanak a tizenévesek...
16/F
Menyus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!