Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom azt mondja h pont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondja h pont jó vagyok így de én ezt nem tudom elhinni.!?

Figyelt kérdés
Azt mondja h jó vagyok így meg minden.. de én ezt nem hiszem el ezért nap mint nap kb. 200 kcal-t eszem.. mit csináljaak? :OO
2012. ápr. 18. 16:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

az anorexia legfőbb tünete az mikor valaki nem hiszi el magáról, h vékony, pedig az.

a második legfőbb tünet pedig a koplalás. napi 200 kcal az koplalás.

2012. ápr. 18. 17:08
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

egy pohár víz meg egy kakaó?! te bolond vagy? előbb száradsz ki minthogy lefogynál bármit

ha diétázol, ha nem akkor is a napi 1,5-2l folyadéknak meg KELL lennie

a vízben nincs kalória, legalább azt igyad már

amúgy hosszútávon ezzel fogyni nem fogsz, csak kórházba kerülsz

a legjobban úgy tudsz fogyni, ha szénhidrátszegény, de fehérjében, zsírban és vitaminokban gazdag ételeket eszel: tehát sok hús, sok zöldség és gyümölcs (de krumpli annyira nem)

ez azért van, mert a húsban található anyagok segítenek elégetni a lerakódott zsírt, és a zsíros ételek zsírját a szervezet nem tudja olyan könnyen elraktározni mint az egyszerű szénhidrátokat (mint ami a kenyérben, kifliben, tésztában stb van)

a zöldségekben és gyümölcsökben lévő vitaminok pedig gondoskodnak arról, hogy ne legyél beteg

én így fogytam 3 hónap alatt 15 kgt

úgyhogy ha mindenképpen fogyni akarsz, akkor legalább ésszel csináld, és igyál rendesen

2012. ápr. 18. 17:12
 13/23 anonim ***** válasza:
ha a barátod azt mondja hogy jó vagy mé nem hiszed el??!
2012. ápr. 18. 17:19
 14/23 A kérdező kommentje:

aztaa de nem vagyok anorexiás.. mindenki írja h anorexiás vagyok.. de nem vagyok anorexiás.. csak egyszerűen nem tudok enni mert állítólag van egy megrögzött hülyeségem.. :D az h megakarok felelni.. Ezt is mondhatja nekem a barátom h ne akarjak de háát. így is úgy is megakarok.. :P

JLV

2012. ápr. 18. 17:22
 15/23 anonim ***** válasza:
az a megrögzött hülyeség az anorexia csak nem mered beismerni ha ennyire számolod mit eszel az vagy.
2012. ápr. 18. 17:32
 16/23 anonim ***** válasza:
Mégis ki a ráknak akarnál megfelelni a barátodon kívül anyádnak a barinőjidnek, a szeretődnek, a nem létező csufolódoknak?
2012. ápr. 18. 17:33
 17/23 anonim ***** válasza:

hát persze, hogy nem vagy anorexiás...

"Ennek az evési problémának fő jellemzője, hogy a beteg drasztikus mértékű fogyásra törekszik. Orvosi esetnek tekinthető az, aki legalább 15%-kal könnyebb, mint a legkisebb normális súlya. Az önéheztetéshez gyakran társul kényszeres tornázás is. Mindezek hátterében az áll, hogy az anorexiás személy testképe torzult, túl kövérnek látja magát. A betegség azért is figyelemre méltó, mert a kialakulása után a halálozási arány eléri a 8-9%-ot.

Tünetei

testsúlycsökkenés (Testtömegindex 17,5 alatt), melyet a beteg saját maga ér el a táplálékfelvétel csökkentésével, diuretikumok, étvágycsökkentők, hashajtók használatával valamint excesszív sportolással

fokozott félelem az elhízástól

nők esetében a menstruáció elmaradása

a beteg testképe torzult, mások testét reálisan meg tudja ítélni, magát nem

Előjele lehet a testsúly 10%-ának elvesztése két héten belül.

Okai

Kialakulásában személyiségzavar, szociális és biológiai tényezők is szerepet játszhatnak. Pszichológusok szerint az anorexiás nők nagy része olyan családból származik, ahol magasak velük szemben az elvárások, s teljesítménykényszer nyomása alatt állnak. A táplálék elutasítása így egyfajta lázadás. A társadalmi hatás sem elhanyagolható: a média közvetítésével a soványság divattá, követendő példává vált. A biológiai okok között az egyik hipotézis szerint az hipotalamusz működésében beállt zavar is szerepelhet.

2012. ápr. 18. 17:34
 18/23 anonim ***** válasza:

az anorexia pont az,hogy koplalsz,nem hiszed el,hogy beteg vagy és meg akarsz felelni mindenkinek bármi áron.

előbb utóbb ennek súlyos következményei lesznek ha így folytatod és amúgy először mellből meg fenékből fogy az emberek legtöbbje szerinted a barádod egy elöl deszka hátul léc csontvázra vágyik?

2012. ápr. 18. 17:34
 19/23 A kérdező kommentje:
17:31 nem hiszem h azt akar,de én sem akarok az lenni szóval asszem h abba hagyom ezt a koplalásos dolgot.. és elkezdem elfogadni maam.. biztos h kifog csúszni a számon párszor h dagadt vagyok.. de megpróbálom.. megteszek mindent..! :DD
2012. ápr. 18. 17:43
 20/23 A kérdező kommentje:
17:34 (elöbb roszul írtam.. :/) nem hiszem h azt akar,de én sem akarok az lenni szóval asszem h abba hagyom ezt a koplalásos dolgot.. és elkezdem elfogadni maam.. biztos h kifog csúszni a számon párszor h dagadt vagyok.. de megpróbálom.. megteszek mindent..! :DD
2012. ápr. 18. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!