Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rúgjam tökön? (lent)
volt barátom szakított velem egy csaj miatt. jártak, szakítottak, aztán újra összejöttünk.
közben a nőnek volt másik pasija, szakítottak. azóta agyon like-olgatja, kommenteli a pasim facebook-ját, a pasim meg nem akar beszélni érdekes módon senkivel. -.^
úgy beszéltük meg, 1 hét múlva találkozunk.
én úgy sejtem, biztos elbizonytalanodott és visszavágyik ahhoz a rimához.
de megérdemli hogy szívjon amiért újra volt képe hitegetni.
rúgjam tökön?
Így van! Egy igazi, felszabadult, liberalizált nőnek Mrs. Bobbitt-ról kell példát vennie!
Nincs szükség alantas bosszúra, meg ahogy olvastam, nem is vagy tisztában teljesen a szituációban. Facebookot le kell szarni mert internet, egyébként meg ki nem lenne maga alatt, ha otthagyja a barátnője másik fickó miatt, és visszakuncsorog a régi barátnőjéhez? Inkább arra a tolvaj ribancra kéne dűhösnek lenned, aki így cserélgeti a pasijait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!