Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rúgjam tökön? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rúgjam tökön? (lent)

Figyelt kérdés

volt barátom szakított velem egy csaj miatt. jártak, szakítottak, aztán újra összejöttünk.

közben a nőnek volt másik pasija, szakítottak. azóta agyon like-olgatja, kommenteli a pasim facebook-ját, a pasim meg nem akar beszélni érdekes módon senkivel. -.^

úgy beszéltük meg, 1 hét múlva találkozunk.

én úgy sejtem, biztos elbizonytalanodott és visszavágyik ahhoz a rimához.

de megérdemli hogy szívjon amiért újra volt képe hitegetni.

rúgjam tökön?

2012. ápr. 18. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Én szétütném a fejed, ha tökönrúgnál engem.
2012. ápr. 18. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak egy normális pasit. Talinál mutass neki képet amin a sráccal smároltok, ha ki van gyúrva még jobb akkor az izmos felsőtestéről is, az a lényeg, hogy az exed lássa hogy milyen boldog van nélküle, az életed tökéletes, ki heverted őt és már is új kapcsolatod van, hidd el ezzel nagyon fel fogod kavarni, sokkal hatásosabb mintha tökön rúgnád.
2012. ápr. 18. 18:07
 13/14 A kérdező kommentje:
utolsó ez jó ötlet, lehet inkább ezt teszem
2012. ápr. 18. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Így van! Egy igazi, felszabadult, liberalizált nőnek Mrs. Bobbitt-ról kell példát vennie!

Nincs szükség alantas bosszúra, meg ahogy olvastam, nem is vagy tisztában teljesen a szituációban. Facebookot le kell szarni mert internet, egyébként meg ki nem lenne maga alatt, ha otthagyja a barátnője másik fickó miatt, és visszakuncsorog a régi barátnőjéhez? Inkább arra a tolvaj ribancra kéne dűhösnek lenned, aki így cserélgeti a pasijait.

2013. jan. 30. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!