Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pár az ovuláció után, a nem termékeny napokon szeretkezik, de nem védekeznek (házaspár, pl. ) és az asszonynak megjön rendesen a menzisze, lehet még terhes?
Figyelt kérdés
Nem tapasztalat, csak kíváncsiság!2012. ápr. 18. 00:14
11/12 anonim válasza:
Nem, nem vagyok végzett orvos. Viszont anatómiából pont tavaly nyáron szigorlatoztam (megjegyzem ötösre), és bizony elhiheted, hogy elég friss az emlék. Szerintem tisztában vagyok azzal, hogy mi tartozik az anatómia tárgykörébe és mi nem.
Nos ez egészen biztosan nem.
12/12 anonim válasza:
annyira értelmetlen dolgon vitázunk. ennyi esélyt mondott rá. azért gondolom, te is tudod, h ha van is, ez egy ritka dolog. mert mindennek megvan a rendje, mégpedig, h legtöbbször peteéréskor történik meg a sokaknak várva várt esemény, másoknak kevésbé várt esemény. de még akkor is csak 2o %, akkor vajon mennyi lehet akkor, ha nincs is érett pete.. annyi stressz ér minket, h ezzel az erővel minden pillanatban terhesek lehetnénk, ilyen alapon, és tudjok, h azért ez nem igy működik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!