Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » One Direction-t szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

One Direction-t szerető csajok! Melyik fiú tetszik a legjobban az 5 közül? Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 21:57
1 2
 11/17 anonim válasza:
45%

Harry Style <3<3<3<3<3<3

és még nagyon sok <3

alakinek DJ Malik is bejön??? :D

2012. máj. 4. 22:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Harry E. Styles (remélem nem kell részletezni)
2012. máj. 12. 22:48
 13/17 anonim válasza:

nekem így van a sorrend : 1.Liam Payne 2. Niall Horan -Zayn Malik 3. Louis Tomlinson 5.Harry Styles :$

am meg sztem Liam,Zayn,Harry hangja a legjobb :D nézzétek csak meg a beválogatót ;D

2012. jún. 30. 23:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Zayn a leghelyesebb,de Harry és Niall is nagyon bejön ♥
2012. júl. 16. 13:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Harry! <3 <3 Imádom a haját, a szemét, a hangját, a kinézetét. És persze azt hogy olyan kis durcás amikor valami nem úgy van ahogy ő akarja. Teljes mértékben olyan mint én belsőleg és külsőleg is. A többieket is nagyon-nagyon szeretem.
2013. nov. 27. 19:38
 16/17 enkerekelnezest válasza:
Nekem mind nagyon bejönnek :) külön egyéniségek De talán Harry az aki a legkülönlegesebb számomra Igen a haja a szeme a hangja miatt talán :)
2014. jún. 3. 16:47
 17/17 anonim válasza:
Én is Zayn fan vagyok! A szemei gyönyörűek, és imádom a hangját! :))
2015. jan. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!