Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány osztálytársam büdös?
Figyelt kérdés
Tudom lehet hülye kérdés de nem tudom mi lehet vele.Lassan 18lesz egyébként ,és szép meg aranyos is.Azonban nagyon durvánerős a testszaga.Érdekelne mitől lehet ez?És vajon fog -e majd változtatni rajta...?Főleg hogy más téren egyátalán nem igénytelen2012. ápr. 17. 21:07
11/12 anonim válasza:
Respect bro.
Nekem is volt egy hasonló, ámbár fiú oszt társam. Száradt ge*is húgyszaga volt.
Mi jeleket használtunk. Pl ha azt mondtam mások oszt társamnak, hogy meleg van, akkor tudta, hogy életveszélyben vagyok és ablakot kell nyitnia.
Négyen ültünk egymás mellett, kettesével voltak a padok és a srác ült az egyik oldalamon... Jófej volt, meg bírtam is (a szagot kevésbé)... Mára mondjuk kicsit változott a helyzet :D
12/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy. Az büdös volt, és büdös is maradt. Most találkoztam vele, és még mindig büdös. Vannak, akik félnek a szappantól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!