Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meghalt, én pedig képtelen vagyok továbblépni, mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő 21 volt. Egy baleset következtében meghalt,de még mindig szeretem, tökéletes volt,és bűntudatom lenne ha mással talákoznék. Aludni nem tudok,rémálmaim vannak, néha órákról is ki kell mennem sírni. Szerintem én már sohasem leszek másba úgy szerelmes mint belé, magányosan fogok meghalni. Rengetegen hívnak randizni,de képtelen vagyok elmenni, nem érdekelnek. Nem birom :(2012. ápr. 17. 20:20
11/14 anonim válasza:
Az idő begyógyítja majd a sebeket hidd el! Most még természetes,hogy nem akarsz kapcsolatot,de ahogy írták is,később már máshogy fogsz majd gondolni rá! Kitartást!
12/14 anonim válasza:
Ha életben marad akkor lehet h pár év után szétmentek, de így az egész kapcsolat átment egy földöntúli álomképpé amit a vágyaid formálnak, azok pedig hibátlanok! A valóságban nyilván nem így lett volna! De így gátat vetsz minden szépnek és jónak, mert mindenkinek egy álomképpel kéne versenyeznie.
Gyászold meg, engedd el hogy békében tudjon nyugodni és hogy te is továbbléphess! Fáj és kegyetlen, de sajnos ez a dimenzió ilyen. Majd eljön az ideje amikor újra látod őt! De addig élned kell tovább!
28F
13/14 anonim válasza:
Ez a lehető legrosszabb haláleset, ha egy pár egyik tagja hal meg.
(Ha mindkettő meghal, az kevésbé rossz. Egy gyerek halála meg ugyanolyan, mint egy felnőtt halála: kevésbé rossz. A másik legrosszabb az, ha egy gyerek szülője hal meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!