Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbálkoznak nálam a pasik?
Ennél egyértelműbben nem tudod megkérni az embereket, hogy nem barátot keresel, hanem barátokat.
Ha ez olyan oldal, hogy ott is tudtok beszélgetni, akkor először csak ott beszélgess az emberekkel és csak később add meg az msn címedet, ha szimpatikus valaki. Vagy keress egy másik oldalt. lehetséges, hogy ezen az oldalon inkább olyanok vannak, akik barátot/barátnőt keresnek...
Keress olyan oldalt, ami tényleg arra jó, hogy barátokat szerezz. Esetleg játékokon keresztül, vagy nem udom.
Hasznosabban azért nem tudok hozzászólni, mert abszolút nem tudom, hogy hogyan is néz ki egy ilyen oldal.
Viszont tudom azt ajánlani, hogy keress más módszert arra, hogy barátokat találj. Nem biztos, hogy ez a alegbiztonságosabb mód. és gyakorlatilag akármit is csinálsz, tuti lesznek értetlen agyamentek, akik írogatnak, zaklatnak.
ha sulis vagy, gondolom mondanom sem kell a módszereket arra, hogy hogyan lehet ismerkedni....mert annyira adott.
Ez ellen nem lehet ilyet tenni, a legtöbb ember az ilyen portálokon (legalább is én többnyire ilyenekkel találkoztam, valószínűleg az értelmesebb nem ír rám, mert felfogta az üzenetet)... nem akarok semmi bántót mondani, de maradjunk annyiban, hogy nincs eleresztve IQ terén. Én is regisztrálva vagyok, világosan ki van kötve az adatok résznél, hogy bár lány vagyok, szintén LÁNYT kereset, illetve az adatlapomon is leírom szép, caps lockolt nagybetűkkel hogy NEM szeretnék harmadiknak menni sehová, sem férfivel ismerkedni. Ennek ellenére naponta rámírnak vagy hatszor, de nem valami szia, ismerkedjünk vagy ilyesmi, hanem "Ismi?" meg "Szex?"...
Szerintem ennek az az oka, hogy annyit látnak, hogy CSAAAJ, és akkor rögtön bekapcsol náluk a dugóreflex, hogy bepróbálkozzanak minden szembejövő nőnemű egyednél, mert a nagy számok törvénye alapján egynek muszáj összejönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!