Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon dagadt vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

Betegség miatt híztam el, és hiába mozgok, és élek napi 1200 kalórián, nem megy lejjebb :( Szóval meg kell tanulnom így élni..

Szerintetek nagyon dagadt vagyok? Őszinte válaszokat kérek!

2012. ápr. 17. 19:51
1 2 3
 21/30 $ € Ž ***** válasza:
0%

Jó, őszinte válasz:

Nekem nem jön be ez a test.

De gondolom mindjárt megkapom, hogy "akkor húzz az anorexiás pics@khoz!"

2012. ápr. 17. 20:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nincs veled semmi baj,tök normális.

Ha úgy öltözöl,eltakarhatod a kritikusabb helyeket,és minden okés lesz. Te mindent megtettél,és úgyis lesz valaki,akinek így felelsz meg majd. De mondom,semmi gond nincs veled,tök normál. :)

2012. ápr. 17. 20:47
 23/30 anonim ***** válasza:

Duci vagy de igazán szexi!!! Ha nem tudsz lefogyni attól még lehetsz istennő, mert a tested arányos!

Keress egy küzdősportot, attól tutira lefogysz, vagy isteni formás tested lesz! A koplalást hagyd mert csak sorvad az izom és elhízol tőle!!!!

28F

2012. ápr. 17. 20:56
 24/30 anonim ***** válasza:
ui: Egy bikinis képet is megnéznék rólad! Szabad? :) Nagyon tetszene! :)
2012. ápr. 17. 20:56
 25/30 anonim válasza:

Sztem egyáltalán nincs baj veled.

Ha olyan ruhákat veszel fel amik nem olyan paszosak (pl.: feszes cicanadrág v vmi testheztapadó póló (ami kiemeli a "hurkákat"/akár a tök vékony csajoknál is.../))akkor nagyon csinos lehetsz!!!

és ha a melleid jók akkor tereld arra a hangsújt!!!

:D

2012. ápr. 17. 22:35
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem mondanám h nincs baj, de akkora baj tényleg nincs. A hiába mozgok részben nem hiszek. Pl a mozgás első fél órájában nem égetsz zsírt! Egy 40 perces edzés első 30 percében az aznapi tartalékaid emésztődnek csak fel.

Ha küldesz magadról bikinis képet akkor elárulom hogy a legjobb diéta az az amikor 1200-ig csak gyümit vagy zöldséget eszel natúr és nyersen, majd 1200-1800-ig rendesen eszel amit akarsz, és 1800-tól másnap reggelig semmit, max némi gyümit ha nem bírod.

Ezzel még én is fogytam! 2 hét alatt kb 4-5 kiló ment le rólam. 28F

2012. ápr. 18. 00:32
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mé melltartóban is ugy tünik h lóg a melled..de mind1. Nekem nem tetszel, szerintem duci vagy.

20L

2012. ápr. 18. 12:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Az a cici még nem lóg! ;)
2012. ápr. 19. 01:23
 29/30 anonim ***** válasza:
"Pl a mozgás első fél órájában nem égetsz zsírt! Egy 40 perces edzés első 30 percében az aznapi tartalékaid emésztődnek csak fel." Te sem olvastad végig, mert leírta, hogy 2,5 óra...
2012. máj. 20. 19:10
 30/30 anonim válasza:
Szia! Nem vagy dagadt inkább csak testes. :) Amugy hány éves vagy?
2012. jún. 19. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!