Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dagadt vagyok?
Betegség miatt híztam el, és hiába mozgok, és élek napi 1200 kalórián, nem megy lejjebb :( Szóval meg kell tanulnom így élni..
Szerintetek nagyon dagadt vagyok? Őszinte válaszokat kérek!
Jó, őszinte válasz:
Nekem nem jön be ez a test.
De gondolom mindjárt megkapom, hogy "akkor húzz az anorexiás pics@khoz!"
Abszolút nincs veled semmi baj,tök normális.
Ha úgy öltözöl,eltakarhatod a kritikusabb helyeket,és minden okés lesz. Te mindent megtettél,és úgyis lesz valaki,akinek így felelsz meg majd. De mondom,semmi gond nincs veled,tök normál. :)
Duci vagy de igazán szexi!!! Ha nem tudsz lefogyni attól még lehetsz istennő, mert a tested arányos!
Keress egy küzdősportot, attól tutira lefogysz, vagy isteni formás tested lesz! A koplalást hagyd mert csak sorvad az izom és elhízol tőle!!!!
28F
Sztem egyáltalán nincs baj veled.
Ha olyan ruhákat veszel fel amik nem olyan paszosak (pl.: feszes cicanadrág v vmi testheztapadó póló (ami kiemeli a "hurkákat"/akár a tök vékony csajoknál is.../))akkor nagyon csinos lehetsz!!!
és ha a melleid jók akkor tereld arra a hangsújt!!!
:D
Nem mondanám h nincs baj, de akkora baj tényleg nincs. A hiába mozgok részben nem hiszek. Pl a mozgás első fél órájában nem égetsz zsírt! Egy 40 perces edzés első 30 percében az aznapi tartalékaid emésztődnek csak fel.
Ha küldesz magadról bikinis képet akkor elárulom hogy a legjobb diéta az az amikor 1200-ig csak gyümit vagy zöldséget eszel natúr és nyersen, majd 1200-1800-ig rendesen eszel amit akarsz, és 1800-tól másnap reggelig semmit, max némi gyümit ha nem bírod.
Ezzel még én is fogytam! 2 hét alatt kb 4-5 kiló ment le rólam. 28F
Nekem mé melltartóban is ugy tünik h lóg a melled..de mind1. Nekem nem tetszel, szerintem duci vagy.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!