Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok, nektek ez sok? Vélemény?
Hát hogy őszinte legyek szerintem undorító :D
A hónalj még talán talán. De a többi....
szerintem is férfias a szőr, a hónaljat szerintem viszont jó ha borotválják, főleg ebbe a melegben, mert elég visszataszító amikor mondjuk egy ujjatlanban feszít valaki a buszon felül kapaszkodva, és ott bűzölög a "kutyusa" :D :S
barátom a hónalját csupaszítja, máshol nem, de nem is engedném, mert így szeretem, férfias :)
de egyén válogatja :)
18/L
Minden maradhat szőrös. Egyedül a hátszőrt, kitüremkedő fülszört/orrszőrt nem bírom, a többi kifejezetten vonzó.
És nem értem miért szóltál le valakit, mert melegesnek titulálta a borortválást. Ez is egy vélemény.
És ez nem higénia, hanem esztétika. Nem vagy attól egészségesebb, hogy bármit is borotválsz.
nekem ez már túlontúl sok. egy pasi akkor pasi ha szőrös. most ok, ne legyen ilyen chewbacca, de azér...
pff
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!