Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért választja a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választja a másik srácot? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egy 28 éves nőről van szó. Az egyik srác én volnék, a másik a hölgy exe. Ezzel a másik sráccal azért szakított, mert enyhén szólva nem egyezett a közös jövőről kialakított képük, valamint a srác elég érdekesen fogta fel ezt a kapcsolatot, ami annyit jelent, hogy nemigen foglalkozott a lánnyal, amíg együtt voltak. Nem akart összeköltözni a lánnyal, nem akarta megismerni a barátait és a családját sem. Hetente egyszer, leginkább hétvégén, akkor is többnyire éjszakára jelent meg a srác, és a hölgy ezt szerintem érthetően megunta és kiadta az útját. Pár hónappal ezután mi összebarátkoztunk a hölggyel, és mindent elkövettem, hogy együtt legyünk, mindent igyekeztem megadni neki, amit a másik sráctól nem kapott meg úgy, hogy nem is járunk! És bevallottan nagyra tart ezért engem. Mégis, velem nem hajlandó összejönni, a másik sráccal viszont azóta is úgy kb. havonta egyszer összejönnek egy "baráti" szexre. Ugyanúgy tojik a fejére, mint korábban és van több nője is egyszerre, amiről a lány tud is. Én mégis maximum barát lehetek számára...

Ebbe pedig beleőrülök lassan. Amikor megkérdezem, hogy miért van ez, azt mondja, hogy még így is jobb, mintha nem lenne senkije... DE HÁT OTT VAGYOK ÉN...

Nem értem. Milyen gondolatok járhatnak ennek a lánynak a fejében? Mit gondoltok? (Köszönöm annak, aki elolvasta.)

2012. ápr. 17. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Egyszerűen nem tudja veled elképzelni a párkapcsolatot. Én 25 éves vagyok, van rengeteg fiú barátom, ha a csillagok lehoznák az égről akkor sem jönnék össze egyikkel sem. Egyszerűen csak azért mert nem tudok rájuk férfiként nézni, csak barátként. Ha belegebedek akkor sem tudok ennél többet nyújtani nekik.
2012. ápr. 17. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről kapásból az jut eszembe, hogy a másik srác, legyen akármilyen bunkó, jó az ágyban, és a csaj nem tud lemondani a farkáról. Ha így van, a csajt csak szánni lehet. A helyedben már rég hagytam volna a francba, nem is érdemel meg téged.
2012. ápr. 17. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:

az első kommentelővel értek egyett.

aki barátzónaába van, az ott is marad.

28 éves hölgy, már nem kislány, tudja mit akar, mégha az a volt/vagy jelenlegi pasija (akivel csak összejárnak kefélni) nem is túl tökéletes, akkor is őt látja és kívánja meg.

2012. ápr. 17. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nő...
2012. ápr. 17. 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! Akkor ezek szerint a fejem tetején is pöröghetek, akkor sem fog úgy szeretni engem, ahogyan én Őt, igaz? Ez kiábrándító...

Lehet, hogy tényleg az lenne a megoldás, hogy megszakítok Vele minden kapcsolatot? Abba "bele lehet halni", nem?

2012. ápr. 18. 08:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb az ha őszintén leülsz vele beszélgetni amikor ketten vagytok. Elmondod neki hogy mit érzel, oké hogy tudja eddig is de most ezzel jelzed hogy elfogyott a türelmed. Elmondod neki hogy nagyon szereted és nem csak barátként össze szeretnél jönni vele. Te nem tudsz rá csak barátként tekinteni és ezért nem maradhat ennyiben a kapcsolatotok. Ha nem érez viszont semmit akkor nagyon sajnálod de nem maradhat a kapcsolatotok ugyanolyan mint eddig mert neked ez fáj. Ezt meg kell értenie. Mondd meg neki, hogy ha kell adsz időt hogy gondolkozzon rajta. És végén szúrd oda hogy sajnálod de ezzel most szembesítened kellett mert az érzelmeit nem tarthatja kordában senki.

Ha van valami esélyes, bármi itt kiderül és nyugodt szívvel tovább léphetsz későbbi hiányérzet nélkül.

Ha időt kér és gondolkoznia kell, az azt jelenti mégsem vagy semleges számára.

2012. ápr. 28. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A lényeg állítsd valamilyen ultimátum elé, a nők imádják az ultimátumokat csak túl büszkék hogy bevallják! De ezért IS szeretjük őket :))
2012. ápr. 28. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én hasonló cipőben vagyok, engem a barátnőm szeptemberben hagyott el, mert megismert a munkahelyén (100 km-el arrébb) egy nála (nálunk) 10 évvel idősebb férfit. Velem 8 évig volt együtt, jól megvoltunk, a szex is jó volt egymással.

Az oka, amiért a másik srác mellett döntött, hogy azzal jobban tud beszélgetni, igaz, csak telefonon, mert messze laknak, és mindkettő sokat melózik. (Én meg a szomszédja voltam). Szeptember óta eddig 6x találkoztak, ebből egyszer többször, mint 1 nap, ekkor próbáltak meg szexelni, de a srácnak nem állt fel a farka. (Pár közös haveron keresztül jött az infó) A srác azóta is hitegeti, hogy hamarosan közelebb költözik hozzánk, a jövőhéten, két hét múlva, megint a jövő héten, és így tovább. Felénk marha nagy munkanélküliség van, ahol meg ő lakik, ott valamivel jobban mennek a dolgok, tehát nem valószínű hogy feladja az állását miatta, csak hitegeti.

Engem meg szeptember óta le se sz.....

Igaz, már én se őt.

Szóval tény ami tény, a nők között is vannak balekok, akik képesek elcseszni a dolgokat a nagy büdös semmiért, de persze még mi vagyunk a szánalmasak, mert nem vagyunk elég jók nekik, ugye. :D

Nem szabad az ilyenekre energiát pazarolni, inkább olyat keresni, aki megbecsül minket, és nyitott szemmel jár a világban.

2012. ápr. 28. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó együtt érzek, hidd el a sors ki fogja egyenlíteni a számlát. A volt barátnőd nagy pofont fog majd kapni az élettől.. és akkor ott lesz a lehetőség hogy majd megkeres téged mikor ráébred hogy mit is veszített el. Ebben az esetben remélem tudod mi a dolgod....
2012. ápr. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!