Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez akkor "rossz fiú"? Titeket vonz az ilyesmi?
ursten tényleg mintha valami tini sorozatbol lenne idézve az egész..kb : Szerelmes álmodozók :))
24/L
" nem mondanám művészléleknek merthogy elég izmos " (??? xD xD)
"gyakran verekszik ami azért picit be is jön mert biztonságba érezném vele magam " (??? - csillagom, az verekszik gyakran, aki keresi a balhét, k*rva nagy biztonságérzet xD)
"Régen állítólag drogozott ,de már biztosan nem " (aha, biztosan :D)
Gondolom, nem vagy több 15-16-nál. Rossz fiú? Nem tudom. Én hasonló voltam 17-18 évesen és kicsit sem mondanám magam "rosszfiúnak". Bár nemigen verekedtem (mondjuk nem az én higgadt felfogásomon múlt, az igaz), és kigyúrva sem voltam, kimondott utcagyerek voltam, rengeteget ittam, füveztem is nem ritkán, lógtam a suliból stb. Ennek ellenére csak egy élet elől menekülő gyökér voltam, nem "rosszfiú". Mondjuk tény, hogy 5-6 évvel később kezdett kirajzolódni előttem, milyen hírem volt bizonyos, engem felületesen ismerő körökben, ennek ellenére egy szentimentális, érzelgős hülyegyerek voltam, mostanság meg élem a diplomás, kispolgári mindennapokat a mókuskerékben.
"senki sem elég jó"
De elég jó csak aztán jöhet a következő. Mivel minden csaj odavan érte ezért megteheti hogy többel párosodik, ugyanúgy mint a majmoknál, van egy alfahím aki egymaga szexel az összes nősténnyel. (bár néha kicsúszik 1-2 a keze alól és megdugják nem-alfahím majmok is azt)
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!