Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lesz ha elmondom vagy örülni fog?
Figyelt kérdés
F/14 vagyok és van egy 1 évvel idősebb barátnőm. Már a ott járunk h hamarosan csókolózunk, de én még sose csókolóztam. Ha megmondom neki h nem csókolóztam még akkor az ciki nekem? Vagy ne mondjam el mert akkor nekem nem lesz ciki? Ha elmondom akkor ciki lesz nekem vagy örülni fog hogy ő csókolhat meg először, vagy ne mondjam el?2009. jún. 19. 20:28
1/6 anonim válasza:
dehogy ciki... én is 14 vagyok ..csak lány..van egy 20 éves barátom.és elmondtam neki és aztmondta "jajjdeédes" figyelj.. mondj el mindent..hidd el h nem fog kinevetni..se semmi..:)
sok sikert.:)
2/6 anonim válasza:
Ha elmondod mi bajod származhatna belőle? Tedd meg, ha szeret úgyis megérti és majd együtt dolgoztok az ügyön :) Hajrá hajrá!
3/6 anonim válasza:
Elmondhatod, ha a barátnőd olyan anyás természetű... akkor jól esik majd neki és szívesen tanít.
De megteheted azt is, hogy nem mondod el, és igyekszel majd tanulni tőle. Gyorsan lehet ám tanulni...
Ha kérdezi, akkor is monddd el.
Olvass vissza: sokszor leírtuk már itt, hogyan kell jól csókolózni.
4/6 anonim válasza:
Látom sikerült kiírni végre önálló kérdésként...minden elismerésem!
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell az orrára kötnöd. Max ha rákérdez. De amúgy szerintem ne. Jah és nem, nem gáz. Én is 14 évesen csókolóztam először.
6/6 anonim válasza:
azért jobb ha tudja hogy nem egy csókkirállyal van dolga :D
én 15 vagyok,lány és még én sem csókolóztam és ez nem ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!