Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha elmondom?
19 éves vagyok. Lány. Soha nem csókolóztam. Ebből értetődik, hogy nem élek nemi életet. Nem tudom, hogy hogyan reagálna egy fiú, ha ezt megtudná...
(Én arra gondoltam, hogy lehet bennem valami, ami ijesztő. Ha nem barátkozni szeretnének velem, akkor sokan már az első beszélgetésnél Pá-t intenek. Baj, ha valaki választékosan beszél és mindenre van válasza?)
De a valódi kérdés az, hogy ez mennyire lehet zavaró az erősebbik nem számára.
Pont ugyanott tartok, ahol te. Nem tudom a választ a kérdésedre, de írogattam már ki ilyesmi kérdéseket és a válaszokból azt szűrtem le, hogy sokkal többet parázok rajta én, mint amennyit valójában kellene. Egy normális férfi ezt inkább értékeli szerintem, mintsem hogy hátrány legyen. Nyilván mielőtt szexre kerülne a sor elmondanám neki, hogy ő az első nekem, de csók előtt nem. Utólag lehet, hogy bevallanám hogy ez volt az első csókom, de nem hiszem, hogy előre bejelenteném neki, hogy én még soha nem csókolóztam.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!