Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha elmondom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha elmondom?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Lány. Soha nem csókolóztam. Ebből értetődik, hogy nem élek nemi életet. Nem tudom, hogy hogyan reagálna egy fiú, ha ezt megtudná...

(Én arra gondoltam, hogy lehet bennem valami, ami ijesztő. Ha nem barátkozni szeretnének velem, akkor sokan már az első beszélgetésnél Pá-t intenek. Baj, ha valaki választékosan beszél és mindenre van válasza?)

De a valódi kérdés az, hogy ez mennyire lehet zavaró az erősebbik nem számára.

2011. jún. 12. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Zavaró? Én imádnálak érte.
2011. jún. 12. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez jó!
2011. jún. 12. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont ugyanott tartok, ahol te. Nem tudom a választ a kérdésedre, de írogattam már ki ilyesmi kérdéseket és a válaszokból azt szűrtem le, hogy sokkal többet parázok rajta én, mint amennyit valójában kellene. Egy normális férfi ezt inkább értékeli szerintem, mintsem hogy hátrány legyen. Nyilván mielőtt szexre kerülne a sor elmondanám neki, hogy ő az első nekem, de csók előtt nem. Utólag lehet, hogy bevallanám hogy ez volt az első csókom, de nem hiszem, hogy előre bejelenteném neki, hogy én még soha nem csókolóztam.

19/L

2011. jún. 12. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Elmondanod nem kell, legalábbis nem jó ezzel indítani. A normális fiúk nyilvánvalóan nem fognak megbélyegezni ezért, de nem is csak azért fognak rád hajtani, mert még szűz vagy, és ők akarnak lenni az elsők. Nem valószínű, hogy lenne benned valami ijesztő (bár az kétségtelen, hogy a csak egy gyors numerát óhajtó, bunkó emberek számára rémisztő lehet az, hogy el tudsz mondani pár összefüggő mondatot, vannak önálló gondolataid, vannak normális érzéseid, nem csak hetyegni akarsz - az ilyenek nyilvánvalóan megijednek, hiszen a "kő' kóla?" és hasonlóan értelmes megnyilvánulásokon túlmenően max. még a jól bejáratott szövegeiket tudják nyomatni, amivel a hiperprimitív, felszínes nőciket meg tudják szédíteni, viszont képtelenek bekapcsolódni egy tartalmas beszélgetésbe). Az én szememben egy nő értéke nem attól függ, hogy 19 évesen csókolózott-e már. Akit pedig ez zavar, azzal ne foglalkozz.
2011. jún. 12. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok vele!

19/L

2011. jún. 13. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.