Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről lányok/nők? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
ha egy fiú ír nektek egy verset ha szerelmes belétek és mondjuk bevallja és adaadja,vagy vallani olyan mint egyedül a sortűznek szaladni?
szerintetek hölgyek?:D
19/F
2012. ápr. 16. 22:49
2/8 anonim válasza:
nekem is tetszene, ha a srác tetszik nekem.. de ha olyan ember írna, aki nekem nemjön be, annak a verse nem hat meg :D
3/8 anonim válasza:
Nekem tetszene, mert én szeretem az irodalmat. Én is zsoktam írogatni. :)
5/8 A kérdező kommentje:
mit mondanátok reagálnátok ha:
A. BÍRNÁTOK A SRÁCOT CSAK NEM JÖNNE BE NEKTEK
B.EGYÁLLTANÁN NEM JÖNNE BE
C.VAGY BEJÖNNE:)
köszönöm a türelmeteket:)
hölgyek....
2012. ápr. 16. 23:09
6/8 anonim válasza:
1. kínos lenne
2. értékelném a szándékot
3. tetszene
7/8 anonim válasza:
miért kiabálsz? süket vagy?:D
amúgy bejönne, de én inkább a vicces verseket szeretem
23l
8/8 anonim válasza:
1% nak bejönne, de nem jönne össze veled
1% nak bejönne és tetszenél is neki(k) szóval összejönnének veled
1%nak nem jönne be egyáltalán
97% azt mondaná hogy nyálas, looser vagy aki sosem fog magának így csajt fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!