Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a felsőtestem? KÉP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a felsőtestem? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

24/F

2012. ápr. 16. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Átlagos, de azért kezdj el gyúrni, mert olyan semmilyen alakod van. De hamar és könnyen tudsz javítani rajta.:)
2012. ápr. 25. 21:17
 22/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, öcsém! Ne hallgass a nyávogós qrvákra, nekik minden "jaj túl sovány", "jaj, túl szőrös", "jaj, túl izmos", "jaj, túl kövér". Szerintem nem kell mindenkinek trendi szolis szőrtelenített fehérített fogazatú műizmú metrosex nyálgépnek lennie. Szerintem középen király az a mellszőrzet ott középen, én mindig ilyet akartam. Úgyis lesz csaj, akinek így jössz be, ne változz meg mások kedvéért, ha magadtól nem akarsz.
2012. ápr. 25. 21:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Hozzátenném, hogy a kép alapján ápolt, igényes srácnak tűnsz, és ez a lényeg.
2012. ápr. 25. 21:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Kicsit lazulj be és kezdj el futni vagy focizni. jó az alap csak kell rá egy picit építeni, de rendben vagy. És én szerintem hagyd meg a szőröket , én imádom a pasimon :))
2012. ápr. 25. 22:23
 25/28 anonim ***** válasza:
ez átlagos?szerintem gagyi.fekvőtámasz,felülés,húzóckodás széles fogással,előre néző tenyérrel
2012. jún. 12. 15:46
 26/28 anonim ***** válasza:
hm. hàt nos igen. elkelne egy kis gyúrás mert az önbizalmat is ad. :)
2012. jún. 12. 16:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Fujjj :( bocsi
2014. jún. 3. 22:10
 28/28 anonim ***** válasza:
hát...szerintem elég gáz
2014. júl. 1. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!