Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis most mi?
Figyelt kérdés
Volt múlt éjjel egy nagyon durva álmom.
Azt álmodtam hogy egyik barátnőmet, láncra kötöttem mint egy kutyát, le akartam vele feküdni, ki küldtem pisilni mint egy ebet, és rá kiabáltam mert házon belül, a szoba sarkába vizelt, közben pedig láncon fogtam.
Enyhe szadomazo hajlam? :O
19/F
2012. ápr. 16. 17:34
2/4 anonim válasza:
ja, vagy szeretnél egy kiskutyát. anyukádnak mondd el szerintem, érteni fogja!
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyen válaszokat vártam. Első : You don't say? O.o ?? -.- Ennek lehet valami jelentése....:S
2012. ápr. 16. 20:56
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy tudat alatt szeretnél tökösebb legény lenni mint ami vagy és ez álmodban eltúlozva egy ilyen beteges módon jelent meg. Emiatt nem vaqy rossz vagy szadizmos meg ilyesmi az ember képes nagyon eltorzítani dolgokat álmában. Normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!