Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te csókolóztál már testvéreddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te csókolóztál már testvéreddel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

8-as te akkora h.ülye vagy...

Van egy fiútestvérem de kb sugárba hányok a gondolatra, hogy bármit is csináljak vele "úgy", mivel a testvérem. Pedig elvileg jó pasi, szeretik a nők, de ő a testvérem b.azd, ha meztelenül állna is előttem, egyszerűen hidegen hagyna, nem érdekel, undorító dolog a testvéreddel bármit is csinálni, és szerintem ennek megértéséhez nem az kell, hogy legyen testvéred, hanem józan paraszti ész... az egyke ismerőseim sem kérdezgettek soha, hogy na miért nem smárolsz az öcséddel na miért nem?! Végülis ez tök olyan, mint két ellentétes nemű barát smárolása...

Jah, pont ugyanaz bmeg...

Te is legalább olyan beteg vagy, mint a kérdező...

2012. ápr. 16. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
te vagy hülye bmeg,11-es. 8-as voltam. jó, értem a dolgot, most nem merülhet fel bennem a gondolat, h testvérek hogy élik ezt meg? mert nincs testvérem, nem tudom elképzelni. attól még nem tartom normálisnak. de te egyből itt bmegelsz és hülyézel. beléd sem szorult sok ész, azt se érted pontosan, hogyan gondolom és lehülyéztél. és amúgy írtam h max 10 éves korban lehetne ez tesók között, ha lehetne, de még csak figyelmesen el se olvastad, amit írtam. hát nem sokat gondolkozol, úgy látom.
2012. ápr. 16. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyszer egy buliba véletlenül, mert sötét volt..
2012. ápr. 16. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
max arcra puszi de azt is CSAK testvéri szeretetből!(de a family guy-ba megtörtént :D
2012. júl. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!