Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszem neki, akkor miért teszi?
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem van, hogy van egy lány haverom, akivel szerettem volna szorosabbra fűzni a barátságot, de ő nem akarta. Most az a jelenlegi helyzet, hogy beszélünk, és állandóan érdeklődik, hogy mennyi lány vesz körbe, meg, hogy merre megyek este, és kivel/kikkel meg mindig hozzám fordul, ha valami problémája van. Pl: elkísértem orvoshoz is, mert megkért. Én szerettem volna vele abba hagyni a barátságot vele egy kis ideig, és nem is kerestem, hanem mindig ő keres. Szerintetek mitévő legyek?
F/20
Valószínűleg tényleg megtetszettél neki. Bizonyára átgondolta azután, hogy elutasított és most frászban van, hogy már nem kell neked.:)
Ha még akarod őt, akkor jó, hadd teperjen egy kicsit, de ha már nem akarod, azt azért mondd meg neki, mert a lányok nagyon bele tudják élni magukat mindenbe - sajnos.:(
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!