Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tetszem neki, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tetszem neki, akkor miért teszi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem van, hogy van egy lány haverom, akivel szerettem volna szorosabbra fűzni a barátságot, de ő nem akarta. Most az a jelenlegi helyzet, hogy beszélünk, és állandóan érdeklődik, hogy mennyi lány vesz körbe, meg, hogy merre megyek este, és kivel/kikkel meg mindig hozzám fordul, ha valami problémája van. Pl: elkísértem orvoshoz is, mert megkért. Én szerettem volna vele abba hagyni a barátságot vele egy kis ideig, és nem is kerestem, hanem mindig ő keres. Szerintetek mitévő legyek?

F/20

2009. jún. 19. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megtetszettél neki :)
2009. jún. 19. 15:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kicsit összetett személyiség, és nem tudom mitévő legyek. Hagyjam az egészet, vagy harcoljak. Ha harcoljak, akkor hogy tegyem?
2009. jún. 19. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egyenes út a legrövidebb. Kérdezd meg! F/29
2009. jún. 19. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne harcolj, harcoljon most ő! Ha közben mégis akar tőled valamit, akkor tegyen ő érte. Legyél vele olyan mint eddig, ne kezdeményezz. Lássa azt, hogy éled az életed, és ha valóban téged akar, lépni fog. F29
2009. jún. 19. 15:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó két hozzászólónak köszönöm szépen, a választ, valóban hasznos volt. Erre én is gondoltam, hogy kicsit most eltűnök, majd én jelentkezek. Mert amint eltűnök, ő hiányol, és kérdezi, hogy hol voltam eddig, és mit csináltam, hol és kivel voltam. Szerintetek, ez jelentheti, azt, hogy mégis csak tetszem neki? Mert volt erről már szó, mikor mondtam, hogy tudom hogy tetszem neked, és ő erre csak annyit mondott, hogy inkább nem mond rá semmit.
2009. jún. 19. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg tényleg megtetszettél neki. Bizonyára átgondolta azután, hogy elutasított és most frászban van, hogy már nem kell neked.:)

Ha még akarod őt, akkor jó, hadd teperjen egy kicsit, de ha már nem akarod, azt azért mondd meg neki, mert a lányok nagyon bele tudják élni magukat mindenbe - sajnos.:(

23L

2009. jún. 20. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!