Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy pasi így néz? -->
Pár napja egyetemi előadás alatt észrevettem hogy az egyik srác épp engem nézett. Semmi extra nem volt rajtam. Aztán kb 1-2 másodpercig én is a szemébe néztem, majd elfordultam. De olyan hosszú időnek tűnt ez, és ezelőtt sose értettem amikor vki azt mondta, hogy "mintha megállt volna az idő", de most ezt éreztem. A fura csak az volt, hogy szomorúságot láttam rajta, mintha mondani akarna valamit de nem lehet, lemondást. Nem tudom miért, de a harmadik előadás végére már totál rossz kedvem lett nekem is emiatt.
Egyértelmű, hogy nem tetszem neki, mert akkor beszélgetne velem, de eddig csak tőmondatos válaszokat tudtam korábban kiszedni belőle. Ezért nem is nagyon beszélünk, bár egy a baráti társaságunk. Csak azt nem értem miért nézett akkor? Amikor ránéztem nem is fordult el. Én komplikálom túl a helyzetet? Vagy tényleg közölni akarhatott valamit?
Azt jelenti, hogy szeretné ha óra után kikisérnéd a mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!